Tuesday , March 5 2024

Şaisprezece persoane la spital, după ce microbuzul în care se aflau a intrat într-un copac

foto: realitatea.net

Şaisprezece persoane au ajuns la spital, vineri dimineaţă, după ce microbuzul în care se aflau şi care circula dinspre Tecuci spre Galaţi a intrat într-un copac pe DN 25, în comuna gălăţeană Piscu, din cauza ninsorii.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Galaţi, Cristina Tatulici, accidentul rutier a avut loc la ora 07.00, pe drumul naţional 25, în comuna gălăţeană Piscu.
Astfel, şoferul unui microbuz în care se aflau 15 persoane a pierdut controlului volanului din cauza carosabilului umed, iar maşina a intrat într-un copac de pe marginea drumului.
În urma impactului, toţii pasagerii microbuzului, inclusiv şoferul, au fost răniţi, fiind transportaţi la Spitalul Judeţean “Sfântul Apostol Andrei” din municipiul Galaţi.
Reprezentantul Poliţiei Judeţene Galaţi a precizat că patru dintre răniţi au fost diagnosticţi cu fracturi, unul cu ruptură de splină, iar ceilalţi 11 au avut leziuni uşoare. În prezent, în spital au mai rămas internate nouă persoane.
Conform sursei citate, cele 15 persoane erau angajaţi ai unei firme din Tecuci şi erau transportate la Galaţi pentru a face o lucrare. Şoferul microbuzului, un bărbat de 61 de ani, este administratorul firmei respective.
De asemenea, Cristina Tatulici a precizat că microbuzul cu care erau transportaţi cei 15 muncitori era destinat transportului de marfă, şi nu de persoane, o anchetă în acest caz urmând să fie deschisă de reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Galaţi.

Vezi si

Senat: Amplasarea radarelor trebuie semnalată șoferilor. Tinerii sub 21 de ani și începătorii nu vor mai putea conduce mașini puternice 

Senatul a adoptat tacit, luni, o propunere legislativă de modificare a OUG 195/2002 privind circulaţia …