Thursday , September 29 2022
Breaking News

Reactia lui Ponta la scandalul Mirel Palada: Nu am nevoie de un Sebastian Lazaroiu la Guvern. Daca vrea sa fie Lazaroiu, pleaca"

palada

Premierul Victor Ponta sustine ca daca Mirel Palada nu respecta anumite standarde, va trebui sa isi dea demisia din functia de purtator de cuvant al Guvernului.
“I-am spus direct ca nu sunt de acord cu modul in care, chiar intr-un spatiu cum e Facebook, se exprima, ca nu am nevoie de un Lazaroiu in Guvern. Urmeaza sa decida, daca respecta standardele necesare, ramane la Guvern, daca vrea sa fie Lazaroiu, pleaca de la Guvern”, a declarat, luni, Victor Ponta.
Declaratiile acestuia vin dupa ce, in weekend, Mirel Palada a lansat un atac dur asupra “jurnalistilor obiectivi, deci anti-guvernamentali”.
“Si uite asa mai frigem niste purcelusi anti-guvernamentali la protzap si le dam block si mai bem o bere in cinstea sufletelor raposatilor care nu mai este (…) Ce placere sa-l execut electric! Cata indeminare am sa omor prin blocare ziaristii obiectivi, deci anti-guvernamentali. Pufosilor, nici nu stiti cata placere imi provocati”, a scris purtatorul de cuvant al Guvernului pe Facebook.
Mai mult, cand cineva i-a atras atentia asupra faptului ca jurnalistii de la Reporter Virtual au remarcat atitudinea sa nepotrivita pentru pozitia pe care o ocupa, Palada a comentat: “Reporter Virtual? Niste dobitoci. Evident obiectivi, ca asa sint toti dobitocii, obiectivi. Na, s-o comenteze si pe asta”.
Intrebat sambata de jurnalisti ce parere are despre afirmatiile purtatorului sau de cuvant, premierul Victor Ponta a spus ca nu stie ce a scris acesta, prin urmare ii este “imposibil” sa raspunda.
“Am o relatie buna cu toata lumea. Nu am discutat cu nimeni pentru ca eu incerc sa am o relatie buna cu toata mass-media, cu toate cultele din Romania, cu toata lumea”, a mai declarat Ponta sambata la Biserica Sfantul Gheorghe Nou.

Vezi si

Escortă româncă de 23 de ani, ucisă în bătaie de un client în Austria. Fata s-a înecat cu sânge și vomă

O tânără româncă a fost ucisă sâmbătă, 24 septembrie, în Austria. Ana Maria, despre care …