Monday , October 3 2022

Radu Mazăre, reţinut de DNA pentru luare de mită

mazare1

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a fost reţinut, luni, de procurorii DNA, pentru 24 de ore. Acesta a fost audiat de procurori mai multe ore, într-un dosar în care este implicat şi partenerul său de afaceri, Sorin Strutinsky, deja arestat preventiv. Mazăre a declarat, la intrarea la audieri, că şi-a luat la el schimburi, o cruce şi mâncare.
Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a fost reţinut, luni, de procurorii DNA, pentru luare de mită. În acelaşi dosar este pus sub acuzare şi partenerul său de afaceri, Sorin Strutinsky.
“Astăzi am fost chemat în cazul reclamaţiei pe care mi-au făcut-o ANI şi Horia Georgescu privind o incompatibilitate. Nu ştiu ce acuzaţii mi se vor aduce. A mai fost făcută o reclamaţie similară în 2009, a fost anchetată, iar atunci procurorii au spus că totul este în regulă. Acum, probabil pe aceeaşi reclamaţie, îmi vor fi aduse alte acuzaţii”, declara Mazăre, luni, la intrarea la audieri.
“La momentul respectiv, în 2009, cei de la ANI au considerat că este conflict de interese, procurorii au cercetat şi au spus că nu este, acum mi s-a făcut iar o reclamaţiue pentru acelaşi motiv”, mai spunea primarul.
 
 

Vezi si

Aproape jumătate de milion de permise de conducere vor expira în câteva luni. Sfaturi pentru a evita cozile și timpii mari de așteptare

În perioada decembrie 2022 – februarie 2023 va expira termenul de valabilitate a unui număr …