Monday , October 3 2022

Purtatorul de cuvant al Guvernului dezvaluie cu cat cresc salariile profesorilor debutanti

mirel-palada

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mirel Palada, a declarat joi, la Realitatea Tv, că bursa pentru medicii rezidenţi va fi de 150 de euro, iar salariul profesorilor debutanţi va creşte cu un procent “din două cifre”.
“Salariul profesorilor debutanţi va creşte în 2014 cu un procent cu 2 cifre”, a spus Palada.
Premierul Victor Ponta a anunţat, luni, concluziile negocierilor dintre Guvern şi FMI cu privire la bugetul de stat pe 2014. Pensiile vor fi indexate cu 3,76%, salariul minim ar putea creşte in două etape, ajungând la 900 de lei la 1 iulie 2014. De asemenea, se discută în continuare procentul cu care vor creşte salariile medicilor rezidenţi şi ale profesorilor debutanţi. “Am stabilit pentru anul viitor un deficit bugetar de 2,2% din PIB, în scădere faţă de anul acesta, însă un deficit care va fi luat în calcul într-un PIB care anul viitor se consideră că îşi va continua creşterea, cu 2,2%. Pentru investiţii, am prevăzut sa depăşească 6% din PIB”; a anunţat Ponta.

Vezi si

Aproape jumătate de milion de permise de conducere vor expira în câteva luni. Sfaturi pentru a evita cozile și timpii mari de așteptare

În perioada decembrie 2022 – februarie 2023 va expira termenul de valabilitate a unui număr …