Thursday , September 29 2022
Breaking News

Protest în Piața Victoriei față de propunerile făcute de ministrul Justiției

protest justitie august

Aproximativ 1.000 de persoane s-au mobilizat pe retelele de socializare si s-au adunat miercuri seara in Piata Victoriei pentru a protesta fata de modificarile la Legile Justitiei, pe care le-a anuntat de dimineata ministrul Tudorel Toader.

Circulația a fost blocată în Piața Victoriei, anunta Digi 24. Oamenii au cântat „Deșteaptă-te, române!” și strigă scandări precum „PSD – ciuma roșie!”. Protestatarii au adus cu ei steaguri, vuvuzele si tobe.
News.ro transmite ca in Piata Victoriei a fost adus si un manechin in zeghe.
“Vino în Piață! Justiția e în pericol!” – sub acest slogan a fost organizat protestul din această seară în fața Guvernului.
„Guvernarea PSD a poruncit, Tudorel Toader s-a executat! După marțea neagră, propunerile de masacrare ale legilor Justiției prezentate astăzi de ministrul Justiției sunt punctul culminant al luptei împotriva DNA și justiției independente. Un om care spune răspicat “REZIST!” face mai mult pentru viitorul țării decât un guvern și o majoritate parlamentară cu apucături mafiote. Iar împreună putem să decidem noi viitorul. Vino în Piața Victoriei în această seară. Vom fi 2, vom fi 10, vom fi 100 sau poate câteva mii. Oricare dintre variante e mai bună decât să tăcem. Lupta anticorupție riscă să devină istorie fără implicarea noastră” este mesajul publicat pe pagina de Facebook a evenimentului creat de Inițiativa România.

Vezi si

Escortă româncă de 23 de ani, ucisă în bătaie de un client în Austria. Fata s-a înecat cu sânge și vomă

O tânără româncă a fost ucisă sâmbătă, 24 septembrie, în Austria. Ana Maria, despre care …