Sunday , May 26 2024

Prognoza meteo pentru aprilie. Vremea își revine în a doua parte a lunii

Meteorologii anunță că vremea va fi rece în următoarele zile. Temperaturi normale pentru mijlocul primăverii se vor înregistra în partea a doua a lunii aprilie.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în săptămâna 03– 10 aprilie, valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cel mai frig va fi în regiunile intracarpatice. Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile nord-estice și în extremitatea de sud-vest a țării.

În săptămâna 10– 17 aprilie, temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile extracarpatice, dar și deficitare în cele vestice, nord-vestice și centrale.

În săptămâna 17– 24 aprilie, temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în sud-vestul țării, dar și local deficitar în extremitatea de nord, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă.

În săptămâna 24 aprilie – 01 mai, mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi local deficitare în regiunile sud- vestice și nord-estice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, au precizat meteorologii. (Mediafax)

Vezi si

Fetiţă de 8 ani, găsită ucisă la marginea unui sat din Botoșani. Jandarmi și polițiști din Suceava ajută la depistarea autorului

O fetiţă de 8 ani dispărută de vineri seara, după ce a plecat la o …