Wednesday , December 8 2021

Premierul nu-l demite pe șeful Poliției Române

Șeful Poliției Române, Bogdan Despescu, a mers astăzi la Guvern ca să își prezinte raportul de activitate, la cererea premierului Mihai Tudose. Asta după ce ministrul Carmen Dan a propus demiterea lui. Pe de altă parte, cel propus de ministrul de Interne ca șef interimar al Poliției Române, Cătălin Ioniță, a refuzat această funcție.
tudose

Mihai Tudose i-a cerut lui Bogdan Despescu ca într-o săptămână să îi prezinte un raport cu măsurile luate urmare a cazului agentului de Poliţie care a agresat sexual doi minori într-un lift. Premierul a felicitat Poliţia pentru că l-a prins pe agresor în două zile
„Am avut o discuție cu domnul Bogdan Despescu, mi-a prezentat raportul, am înteles de pe surse că noua propunere și-a declinat intenția de a ocupa funcția, așa că l-am rugat pe domnul Despescu ca, într-o săptămână, să-mi ofere soluțiile lui și concluziile legate de cazul agentului de Poliţie care a agresat sexual doi minori într-un lift”, a declarat Mihai Tudose la începutul ședinței de guvern.
Cătălin Ioniță a anunțat că ar refuza să preia frâiele șefiei Poliției Române, în eventualitatea în care Bogdan Despescu, actualul șef, ar fi demis de Mihai Tudose. Premierul va anunța în curând decizia finală pe care a luat-o în privinţa unei eventuale înlocuiri a acestuia din funcţie.
Carmen Dan a propus marți demiterea lui Bogdan Despescu și l-a propus pe Cătălin Ioniță la șefia Poliției Române.

Vezi si

Rafila: Testul COVID pentru intrarea în magazine trebuie introdus în baza de date națională

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a declarat, miercuri, după ședința de Guvern în care au fost …

One comment

  1. Seful Politiei Romane trebuie sa prezinte un raport referitor la situatia respectiva , dar nu are de ce sa fie demis- sau ministra a ajuns la concluzia ca treburile se rezolva prin bataie de joc la adresa celor care muncesc; ministra numita politic e cea care trebuie sa isi dea demisia, managementul ei e zero …
    Mai bine sa fie pusa sa caute microfoane prin locuinte, …..