Tuesday , May 28 2024

Premierul Emil Boc, huiduit la Alba Iulia de Ziua Naţională

Primul-ministru Emil Boc a fost huiduit, joi, la Alba Iulia, în timp ce depunea o coroană cu flori la ceremoniile organizate la statuia lui Mihai Viteazul.
Boc a ajuns în jurul orei 10.00 la Alba Iulia, unde au loc manifestări dedicate Zilei Naţionale a României. În momentul în care a depus o coroană de flori la statuia lui Mihai Viteazul, mai multe persoane din mulţime au început să-l huiduie, strigând “Hoţii!”
De cealaltă parte, câteva zeci de membri ai PDL au încercat să acopere huiduielile, strigând “România, România”, în timp ce se îndreptau către cei nemulţumiţi.
“Terminaţi măi nesimţiţilor”, a strigat unul dintre bărbaţii aflaţi în zona în care erau grupaţi simpatizanţii PDL.
Manifestările au fost marcate şi de scandările unor tineri care au steaguri şi pancarte cu mesajul “Salvaţi Roşia Montană”.
Cu toate acestea, mulţimea a aplaudat îndelung delegaţia Primăriei din Chişinău, condusă de Dorin Chirtoacă, primarul Capitalei Republicii Moldova.
De asemenea, un grup de membri şi simpatizanţi ai partidului lui Dan Diaconescu au aplaudat şi au scandat numele acestuia în momentul în care a depus o corană de flori la statuia lui Mihai Viteazul.
Manifestările organizate la Alba Iulia de Ziua Naţională a României au început în jurul orei 9.00 cu un ceremonial de depuneri coroane de flori la statuile lui I.I.C. Brătianu şi Iuliu Maniu din centrul municipiului.

Vezi si

Deputatul Dan Vîlceanu a fost sancționat cu reducerea cu 50% a indemnizației de parlamentar timp de 6 luni, după bătaia cu Florin Roman

Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a aprobat, luni, propunerea Comisiei juridice de penalizare a lui …

One comment

  1. alea au fost urale de incurajare ca PDL-ul cu BOC sa pleca acasa
    HUUUUUUUUUUUUUOOOOOOOOOOOOOO