Saturday , February 4 2023

Politia germana: Principalul suspect in cazul atacului cu camionul a fost prins dupa ce a fost urmarit de un martor care i-a ghidat prin telefon pe politisti

berlin2

Principalul suspect retinut in cazul atacului cu camionul produs luni seara la Targul de Craciun din Berlin a fost prins dupa ce a fost urmarit de un martor al atacului, pana la venirea politistilor. Martorul l-a urmarit pe soferul camionului, care a fugit imediat dupa atac, in intunericul din parcul Tiergartenm, situat in apropierea pietei unde era amenajat Targul de Craciun, si i-a ghidat prin telefon pe politisti, a declarat Winfried Wenzel, purtator de cuvant al Politiei germane, citat de cotidianul Die Welt, potrivit BBC.
Autorul atacului ar fi un imigrant pakistanez in varsta de 23 de ani, care a patruns pe teritoriul Germaniei in februarie anul acesta, ca refugiat, declarase anterior o sursa din serviciile de securitate germane pentru Reuters.
Suspectul a fost prins dupa o urmarire de aproximativ 2 kilometri, in momentul interventiei politistilor.
Martorul care a ajutat la prinderea suspectului a preferat sa isi pastreze anonimatul, a anuntat purtatorul de cuvant al Politiei.
HotNews

Vezi si

Peste jumătate din țară se află sub cod galben sau portocaliu de ninsori și viscol

Mai mult de jumătate de țară se află sub cod gaben de ninsori și viscol, …