Sunday , April 21 2024

PNL a cerut CNSAS miercuri să îl verifice pe Marian Munteanu

Copreşedinţii PNL Alina Gorghiu şi Vasile Blaga au solicitat CNSAS, pe 18 aprilie, în numele PNL, verificarea lui Marian Munteanu, candidatul propus de partid pentru Primăria Capitalei, potrivit unor surse CNSAS, citate de Mediafax. Alte solicitari au venit din partrea Societatii Academice Romane si Romania Curata.
marian munteanu1

Copreşedinţii PNL, Vasile Blaga şi Alina Gorghiu, vor avea miercuri, la ora 15.00, o şedinţă în care vor discuta strategia pentru Bucureşti, urmând să anunţe concluziile într-o conferinţă de presă, iar discuţiile au loc în condiţiile în care este vehiculată retragerea lui Marian Munteanu.
Cei doi lideri vor susţine o conferinţă de presă miercuri seara, pentru a anunţa concluziile la care s-a ajuns în privinţa strategiei pe Buucreşti.
Controverse pe candidatura lui Marian Munteanu. Theodor Atanasiu, şeful de campanie: Nu i-a cerut nimeni retragerea
Liberalii au discutat marţi seara, într-o şedinţă de urgenţă, cu Marian Munteanu. Surse politice precizau că liberalii iau în caclul retragerea candidaturii lui Munteanu pentru Primăria Capitalei.
Surse din PNL au mai declarat că liderii PNL i-au cerut lui Marian Munteanu să îşi clarifice situaţia administrativă în firmele şi asociaţile pe care le deţine.
Ulterior, prim-vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu a mai spus că Marian Munteanu s-a retras în cursul zilei din Consiliile de Administraţie ale ONG-urilor din care făcea parte şi a cesionat acţiunile pe care le deţinea.
“Astăzi Marian Munteanu s-a retras din Consiliile de Administraţie ale ONG-urilor din care făcea parte şi şi-a cesionat acţiunile şi părţile sociale de la societăţile comerciale de la care era asociat. De alte retrageri, nu ştiu. Nu i-a cerut nimeni retragerea”, a declarat prim-vicepreşedintele PNL Teordor Atanasiu.
 
 

Vezi si

Presa din Ucraina: Partidul pro-rus AUR ar putea lansa ”provocări informaţionale anti-ucrainene”. Posibilă coordonare de către Kremlin

Partidul românesc  pro-rus „Alianța pentru Uniunea Românilor” (AUR) ar putea lansa în curând o serie de …