Friday , September 30 2022

Noul ministru al Justitiei a depus juramantul la Palatul Cotroceni

cazanciuc

Robert Canzanciuc a depus luni jurâmântul de învestitură în funcţia de ministrul al Justiţiei. Ceremonia a avut loc la Palatul Cotroceni. La ceremonie au luat parte preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului, Crin Antonescu şi Valeriu Zgonea, premierul Victor Ponta, mai mulţi consilieri prezidenţiali şi miniştri al Guvernului Ponta.
După ceremonia de la Palatul Cotroceni, Robert Cazanciuc a mers împreună cu primul-ministru Victor Ponta la sediul Ministerului Justiţiei pentru preluarea mandatului.
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni că premierul Victor Ponta a făcut o alegere bună în ceea ce priveşte propunerea lui Robert Cazanciuc la conducerea Ministerului Justiţiei, el punctând că nimic din CV-ul acestuia nu îl face să fie neîncrezător.
“Cred că premierul, fost ministru al Justiţiei în mai multe rânduri, a făcut o alegere bună. Cred, am încredere în alegerea pe care domnia sa a făcut-o. Nimic din CV-ul, atât cât a fost el făcut public, al dl Cazanciuc nu mă face să fiu neîncrezător sau să am dubii”, a spus Antonescu, la Palatul Parlamentului, după şedinţa grupurilor reunite ale USL.

Vezi si

Percheziţii DNA la Baza Militară de la Mihail Kogălniceanu

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, în colaborare cu autorităţile din Statele Unite ale Americii, au efectuat, …