Friday , May 24 2024

NICUŞOR CONSTANTINESCU, preşedintele CJ Constanţa, săltat de Poliţie şi dus cu forţa la DNA

deschidere_nicusor_constantinescu

Nicuşor Constantinescu a fost dus de Poliţie la DNA, pentru audieri, după ce acesta a refuzat, în repetate rânduri, să se prezinte la sediul Direcţiei. Nicuşor Constantinescu, şeful CJ Constanţa, este cercetat pentru abuz în serviciu. “Este un abuz!”, a declarat preşedintele CJ la plecarea de la sediul DNA, unde a stat aproximativ o oră şi jumătate. Acesta a primit interdicţia de a părăsi ţara.
NICUŞOR CONSTANTINESCU a fost luat de Poliţie, miercuri, de la sediul Consiliului Judeţean Constanţa, după ce acesta a refuzat, în repetate rânduri, să se prezinte la audieri la DNA.
Procurorii DNA vroiau să-i prezinte învinuirile într-un dosar în care este acuzat de abuz în serviciu. NICUŞOR CONSTANTINESCU ar fi făcut mai multe plăţi ilegale din bugetul CJ Constanţa.
Purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Constanţa, Gabriel Diceanu, a precizat că este vorba despre un mandat de aducere, nu de reţinere, şi că preşedintele CJC, Nicuşor Constantinescu, se află cu avocatul la DNA, scrie Replica de Constanţa.
Nicuşor Constantinescu se află la cel de-al treilea mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, câştigând alegerile din iunie 2012 cu peste 60 la sută din voturi.
Nicuşor Constantinescu, în vârstă de 47 de ani, a intrat în politică în anul 2000, când a candidat pentru funcţia de consilier local, fiind în echipă cu Radu Mazăre, care avea să căştige Primăria.
Patru ani mai târziu, Constantinescu a devenit preşedinte al Consiliului Judeţean din partea PSD, funcţie pe care avea să o păstreze şi în 2008, dar şi în 2012, când a fost reales.

Vezi si

Ciolacu: De la 1 iulie, salariul minim crește la 3.700 lei brut

Salariul minim va creşte la 3.700 de lei brut, de la 1 iulie, iar facilitatea …