Tuesday , November 30 2021

Moment incredibil la Antena 3! Un membru marcant al PNL a fost dat afara din platou de catre moderator pentru ca il sustinea pe Iohannis

calimente

Moment socant intr-o emisiune de la Antena 3 ce s-a desfasurat miercuri seara. Este vorba de emisiunea “Subiectiv”, moderata de Razvan Dumitrescu.
Unul dintre invitatii din platou a fost fostul deputat PNL si actualul membru al Partidului National Liberal, Mihaita Calimente.
In cadrul emisiunii, Calimente a incercat sa ii explice moderatorului de ce Klaus Iohannis refuza dezbaterile publice cu Victor Ponta la patru televiziuni de stiri. “In primul rand, domnul Iohannis nu a fost invitat la ele. In al doilea rand, el i-a propus domnului Victor Ponta ca aceste dezbateri sa se faca intr-un mediu academic, la Universitati din Bucuresti, Cluj, Iasi si Timisoara. Dansul a refuzat. E normal, un plagiator n-are ce cauta in mediul academic. Ce sa caute domnul Iohannis la o emisiune moderata de moderatorii Antena 3, sau de Ghita la RTV si sa nu mai zic de sotia unui ministru de la Realitatea.”, a spus acesta catre Razvan Dumitrescu.
De aici a pornit o intreaga polemica, iar moderatorul emisiunii n-a mai suportat si l-a dat afara pe Calimente din emisiune. “Asta e democratia pe care o va instaura Ponta”, a spus membrul PNL in timp ce parasea platoul.
Mihaita Calimente a mai fost dat afara in august anul acesta si dintr-o emisiune de la postul RTV.

Vezi si

107 decese și 1.096 infectări cu coronavirus raportate luni în România

În ultimele 24 de ore, în România au fost înregistrate 1.096 cazuri de persoane pozitive …