Friday , August 19 2022

Mariana Campeanu, in sedinta PNL: "M-am săturat! Nu mai pot! Mă obligaţi să fac numai acte de corupţie"

Un director şi un consilier din cadrul Ministerului Muncii sunt cercetaţi de DNA pentru fapte de corupţie, informează surse judiciare citate de România TV. Cele două subalterne ale Marianei Câmpeanu au fost audiate de procurorii anticorupţie, însă potrivit aceloraşi surse ministrul nu ar avea nicio calitate în dosar. Câmpeanu s-a plâns însă colegilor săi din PNL că ar fi obligată să facă “numai acte de corupţie” şi a ameninţat cu demisia, potrivit unor stenograme publicate de România TV.
La dosarul privind suspiciuni de corupţie la Ministerul Muncii au fost depuse probe audio şi video, înregistrări făcute chiar de persoana care a făcut denunţul. Practic, denunţătorul a negociat cu persoane din conducerea Ministerului Muncii obţinerea unor avize şi a înregistrat momentul negocierii. Probele audio şi video au fost puse la dispoziţia procurorilor DNA.
Purtătorul de cuvânt al DNA, Livia Săplăcan, a declarat, pentru Mediafax, că ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, nu este vizat în mod direct în dosarul de cercetare penală aflat în lucru la DNA şi că pe numele Marianei Câmpeanu nu este începută urmărirea penală în niciun dosar de la Direcţie.
Mariana Câmpeanu s-a plâns colegilor săi din PNL că ar fi obligată să facă “numai acte de corupţie” şi a ameninţat cu demisia, potrivit unor stenograme publicate de România TV.
“M-am săturat! Nu mai pot! Mă obligaţi să fac numai acte de corupţie. Nu mai pot. Îmi dau demisia!”, ar fi spus Mariana Câmpeanu într-o şedinţă a PNL.

Vezi si

Admiterea la colegii se va da după Evaluarea Naţională obligatorie, din 2024, iar proba de Română la Bac va include gramatică

Ministrul Educaţiei a anunţat modificări la legile pe care le-a propus, după ce a negociat …