Thursday , November 30 2023

Klaus Iohannis: Cer dreptei sa vina cu mine. Daca iese Ponta, 2015 va arata ca ziua votului

klaus-iohannis

Candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, a facut un apel catre simpatizantii dreptei din Romania, pentru a-l sustine in turul doi al alegerilor, pe 16 noiembrie.
“Voi castiga turul al doilea”, a spus presedintele PNL, luni seara.
“Ii chem alaturi de mine pe toti simpatizantii dreptei romanesti. Eu sunt reprezentantul dreptei romanesti”, a adaugat Klaus Iohannis.
Acesta a criticat si situatia aparuta in afara tarii, unde mii de romani nu au putut vota din cauza proastei organizari, afirmand ca, daca Victor Ponta va castiga alegerile, “anul 2015 va arata ca ziua votului”.
“Este foarte regretabil ca Guvernul Romaniei a reusit sa ne faca de ras, de minune, in fata strainatatii.
Mandria de a fi roman nu trebuie folosita ca slogan si scrisa pe banere si pereti. Trebuie sa fie o atitudine fata de propriii cetateni. De la prim-ministru nu astept conferinte de presa, astept fapte. Suntem in secolul XXI, sa ne comportam ca atare”, a mai spus Klaus Iohannis.
Mii de romani au protestat, duminica seara, in diaspora, fiind nemultumiti ca nu au reusit sa voteze.
Cele mai mari probleme au fost la Ambasada Romaniei din Paris, unde peste 2.000 de oameni au fortat intrarea in institutie, suparati ca procesul de votare de duminica a fost extrem de greoi.
Manifestantii au fost nemultumiti ca au stat cateva ore la coada si pana la urma nu au putut vota. Ei au scandat “Jos Ponta!”.

Vezi si

Un polițist botoșănean s-a sinucis pe mormântul fetiței sale, Andreea, chiar în ziua de Sf. Andrei

Un poliţist a fost găsit mort, joi, 30 noiembrie, în cimitirul din Vlăsineşti, judeţul Botoşani. …