Wednesday , November 30 2022

Iohannis, decorat cu "Ordinul Republicii" de presedintele R. Moldova, Nicolae Timofti

iohannis-timofti

Presedintele Klaus Iohannis a fost decorat, miercuri, de catre seful statului moldovean Nicolae Timofti, cu distinctia Ordinul Republicii.
“Presedintele Republicii Moldova, domnul Nicolae Timofti, a semnat un decret privind conferirea Ordinului Republicii presedintelui Romaniei, domnul Klaus Werner Iohannis”, a anuntat Administratia Prezidentiala de la Chisinau.
Distinctia i-a fost oferita lui Klaus Iohannis “in semn de profunda gratitudine pentru contributia sa deosebita la dezvoltarea si consolidarea relatiilor de prietenie si colaborare dintre Romania si Republica Moldova si pentru sustinerea constanta a eforturilor de integrare europeana ale Republicii Moldova”, au aratat reprezentantii Presedintiei moldovene.
Liderul de la Palatul Cotroceni a promovat apropierea Republicii Moldova de UE inclusiv la intalnirile oficiale si summit-urile europene. Iohannis a subliniat ca Romania este direct interesata de parcursul european al tarii de peste Prut si ca va ajuta Moldova in consolidarea relatiilor cu Bruxelles-ul.

Vezi si

Salariile demnitarilor rămân la nivelul acestui an

„Salariile demnitarilor rămân la nivelul acestui an”, spune Dan Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Executivului. …