Wednesday , July 6 2022

FOTO virala. Medici si asistente din Atlanta merg la New York sa ingrijeasca bolnavi COVID

Orașul New York este puternic afectat de pandemia de coronavirus, iar în sprijinul pacienților au venit mai mulți medici și asistenți din statul american Atlanta, scrie CNN.

Aproape 30 de cadre medicale s-au îmbarcat vineri pe aeroportul LaGuardia, a confirmat un purtător de cuvânt al companiei aeriene Southwest Airlines. Înainte de decolare, pasagerii și echipajul de zbor au transmis un mesaj plin de optimism întregii lumi.

“Aceste suflete curajoase sunt trimise în mijlocul unui focar de infecție, punând în permanență nevoile altora deasupra lor. Jertfa lor dezinteresată este un exemplu de empatie într-o perioadă atât de întunecată și niciun gest de recunoștință nu va fi suficient pentru a le mulțumi”, au declarat reprezentanții transportatorului american.

În statul New York au fost înregistrate peste 1.200 de decese din cauza COVID-19, potrivit guvernatoruluiAndrew Cuomo. Oficialul a cerut ajutorul celorlalte state, solicitând personal medical și mai multe medicamente necesare tratării pacienților.

“Conform echipajului nostru, acești 29 de angajați din Sănătate sunt foarte optimiști și s-au oferit voluntar să-i ajute pe cei care au nevoie”, a declarat Derek Hubbard, purtătorul de cuvânt al companiei Southwest Airlines. “Echipajul nostru le-a mulțumit pentru serviciul și sacrificiul lor”.

digi24.ro

Vezi si

Iohannis: Nu avem un plan de a intra în austeritate, nu intenționez sa accept un nou experiment de acest tip cu România

Klaus Iohannis a susținut marţi seară o conferinţă de presă la Palatul Cotroceni. Întrebat dacă …

No comments

  1. Ce diferenta de gandire: în România, cadrele medicale își dau demisia de frica…au uitat ce jurăminte au făcut….stiu doar sa ia bani din mai multe spitale+ cabinete private. Bineinteles, nu putem să îi băgăm le toti 100% în aceeași oala