Thursday , August 18 2022

Dupa ce l-a dat afara, PSD îl susține pe Marian Neacșu de la Pro România pentru funcția de vicepreședinte ANRE

Plecat la Pro România după ce a fost exclus din PSD anul trecut, Marian Neacșu este susținut acum de social-democrați pentru funcția de vicepreședinte al ANRE. Decizia le-a fost anunțată pesediștilor de Marcel Ciolacu, nefiind însă primită cu mare entuziasm de toți parlamentarii partidului.

Marian Neacșu a fost exclus în noiembrie anul trecut din PSD, unde a fost secretar-general. El a fost între contestatarii lui Liviu Dragnea, semnând scrisoarea nemulțumiților care cereau demisia acestuia din fruntea partidului.

Neacșu spunea la vremea respectivă, într-un mesaj postat pe Facebook, că nu i-a fost ușor să plece din PSD, după mai bine de 20 de ani. El le transmitea celor care “se vor grăbi” să catalogheze gestul său drept “un act de trădare” că înainte de a face acest pas a parcurs toate căile statutare în interiorul partidului.

“Din păcate însă, de o bună bucată de vreme, orice dezbatere de idei în PSD a fost suprimata, iar oricine are curajul să se opună ideilor Liderului Maxim este minimalizat, ridiculizat, calomniat și, în cele din urmă, anihilat din punct de vedere politic. Cu tot regretul pentru mulți dintre colegii cu care am dus, umăr la umăr, importante lupte politice de-a lungul acestor ani, nu mai pot fi părtaș la așa ceva”, afirma fostul secretar general al PSD.

HotNews

Vezi si

Pe 28 august începe o nouă ediție a programului „Litoralul pentru toți”. Tarifele de cazare pornesc de la 35 de lei pe noapte de persoană

FPTR lansează o nouă ediție a programului “Litoralul pentru toți”. Programul începe pe data de …