Sunday , December 4 2022

Dacian Cioloş, prima declaratie: Guvernul trebuie să aibă urechea aplecată spre idei

Dacian Cioloş a declarat la scurt timp după ce Klaus Ioahnnis l-a desemnat premier al României, că se va concentra pe formarea echipei de miniştri şi a adăugat că Guvernul trebuie să aibă urechea aplecată spre idei.
ciolos1

“Va mulţumesc penru încrederea acordată şi doresc să îi asigur pe toţi cei care ne privesc că voi face tot ce-mi stă în putinţă pentru a mă ridica la încrederea care mi-a fost acordată. Trecem printr-o perioadp a cheie pentru societate, in care societatea a ajuns la un grad de maturitate care necesită o prezenţă publică a Guvernului în asa fel încat să asigure puntea de legatura intre diferitele instituţii, între politic si societate. Sunt constient că acest lucru se aşteaptă de la viitorul Guvern, să fie în masura să aiba urechea aplecată la cei care au idei şi să aibă acest guvern întelepciunea şi maturitatea să poata lucra cu Parlamentul. Cred că acest mod de lucru ne va dovedi maturitate si ne va permite sa schimba ce e de schimbat. Sunt constient ca un an de zile e o perioada lunga dar in acelasi timp scurtă. Guvernul trebuie să aibă urechea aplecată către idei. Acest Guvern trebuie să aibă maturitatea să lucreze cu Parlamentul. Am intenţia să deschid Guvernul spre societate, să ascultăm şi să pregătim decizii împreună. Voi lucra îndeaproape cu Parlamentul pentru a progresa împreună. În următoarele zile în perioada care urmează, îmi voi concentra atenţia către formarea unei echipe, pentru mine lucrul în echipă este esenţial, şi înainte de a vorbi despre programe de guvernare, vreau să îmi concentrez atenţia către echipa din care voi face parte. Vă mulţumesc”, a spus Cioloş.
 

Vezi si

VIDEO – „Cel mai tranzitat buștean din Piatra Craiului”. Aproape întreaga faună sălbatică a României, surprinsă de o cameră montată în pădure

O cameră de supraveghere montată într-un luminiș în munții Piatra Craiului, unde sunt mai mulți …