Monday , November 28 2022

Cristina Topescu a murit in ajunul Anului Nou. Jurnalista va fi incinerata miercuri

Vestea că jurnalista Cristina Țopescu a murit a îndurerat foarte multe persoane. Jurnalista va fi incinerată în cursul zilei de miercuri, 15 ianuarie, potrivit dorinței familiei Cristinei Țopescu.

Raportul preliminar al medicilor legiști arată că jurnalista a murit în Ajunul Anului Nou, deci cu două săptămâni în urmă. Autopsia medico-legală în cazul morții Cristinei Țopescu a fost finalizată.

Potrivit Antena 3, cauza morții Cristinei nu a fost stabilită, deoarece trupul femeii era într-o stare avansată de putrefacție.

Legiştii au găsit în stomacul jurnalistei medicamente. Totodată, s-au prelevat probe, urmând să se facă expertize toxicologice amănunțite pentru a se vedea ce medicamente a ingerat Critina Țopescu înainte de a se stinge din viață.

Conform unui mesaj pe Whatsapp trimis unui coleg in seara de 28 decembrie si facut public, Cristina ii marturisea ca lua un somnifer foarte puternic pentru ca nu putea dormi.

O slujbă va fi oficializată la Crematoriul Uman în data de 15 ianuarie 2019.

 

Vezi si

Fostul senator PSD Niculae Bădălău, reținut de DNA. Este acuzat că ar fi intervenit pentru acordarea unor contracte publice firmelor pe care le controla

Fostul senator PSD Niculae Bădălău a fost reţinut duminică seara de DNA, pentru 24 de …