Tuesday , May 28 2024

Copos, Giovani Becali şi Pădureanu vor fi eliberaţi mult mai repede

ioan_becali

Toţi cei opt inculpaţi din DOSARUL TRANSFERURILOR – Ioan şi Victor Becali, Mihai Stoica, Cristi Borcea, George Copos, Jean Pădureanu, Gică Popescu şi Gigi Neţoiu – au fost condamnaţi la închisoare cu executare în DOSARUL TRANSFERURILOR.
Tot în DOSARUL TRANSFERURILOR, Mihai Stoica a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare. Cristi Borcea a fost condamnat la 6 ani şi 4 luni de închisoare cu executare. Ioan Becali – 6 ani şi 4 luni de închisoare cu executare. Victor Becali – 4 ani şi 8 luni de închisoare cu executare. Jean Pădureanu – 3 ani şi 4 luni de închisoare cu executare. Gică Popescu – 3 ani şi o lună de închisoare cu executare. Gigi Neţoiu – 3 ani şi 4 luni de închisoare cu executare.
Noul Cod Penal prevede ca inculpatii condamnati la inchisoare cu executare, care au peste 60 de ani in momentul sentineti, sa poata fi eliberati conditionat dupa ce fac o treime din pedeapsa.
In DOSARUL TRANSFERURILOR, trei acuzati indeplinesc aceasta conditie: George Copos, care a implinit 60 de ani in martie 2013, a primit 3 ani si 8 luni, dar va putea fi eliberat conditionat dupa 1 an si 2 luni si jumatate, Jean Padureanu (77 de ani, a primit 3 ani si 4 luni, va iesi dupa 1 an si o luna) si Ioan Becali (62 de ani, a primit 6 ani si 4 luni, va iesi dupa 2 ani si o luna), scrie wowbiz.ro. 
 
 

Vezi si

Deputatul Dan Vîlceanu a fost sancționat cu reducerea cu 50% a indemnizației de parlamentar timp de 6 luni, după bătaia cu Florin Roman

Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a aprobat, luni, propunerea Comisiei juridice de penalizare a lui …