Thursday , February 9 2023

CNN: Fiica lui Trump ar urma să preia unele din atribuţiile primei-doamne

trump-ivanka

Ivanka Trump ar urma să joace un rol activ în administraţia tatălui ei şi să exercite o parte din sarcinile care-i revin în mod normal Primei Doamne, relatează CNN.
Consilieri din echipa de tranziţie pregătesc deja un birou al „primei familii” în Aripa de Vest a Casei Albe, unde se află în prezent biroul primei-doamne, au declarat pentru CNN surse la curent cu acest plan, citate de News.ro.
Melania Trump, soția lui Donald Trump, ar urma să joace şi ea un rol la Casa Albă, însă Ivanka ar urma să ocupe un loc important.
O sursă a declarat pentru CNN că Ivanka ar putea să-și asume rolul de gazdă la Washington şi să fie consiliera tatălui ei în diverse probleme.
O purtătoare de cuvânt a lui Trump a declarat că încă nu s-a luat nicio decizie nu a fost luată cu privire la rolul Ivankăi. Titulaturile Ivankăi şi soţului ei, Jared Kushner, nu au fost stabilite.
Kushner, om de afaceri, urmează să aibă un rol în administrație, dar în afara „biroului familiei”. Kushner a jucat un rol-cheie în campania electorală a lui Trump, alături de ceilalţi trei copii adulţi ai preşedintelui-ales – Donald Jr., Eric, şi Ivanka.
Trump a anunţat că Don Jr şi Eric vor păstra controlul asupra operaţiunilor afacerii sale în timp ce se va afla la Casa Albă, iar Kushner şi Ivanka ar urma să se mute la Washington şi să lucreze îndeaproape cu el în Guvern.
Cuplul şi-a petrecut duminica în căutarea unei locuinţe în Georgetown, un cartier în nord-vestul Washingtonului.
 

Vezi si

Guvernul va acorda crescătorilor de vaci de lapte 73 euro/animal

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, a anunțat miercuri, la finalul ședinței de la …