Tuesday , October 4 2022

Cautiune record de 13 milioane de euro pentru Sebastian Ghita

ghita1

Sebastian Ghiță a fost pus sub control judiciar pe cauțiune, astăzi, de procurorii anticorupție, o cauțiune record, stabilită la 13 milioane de euro.
Deputatul s-a prezentat astăzi după amiază la sediul DNA Ploiești, după ce miercuri colegii săi parlamentari au respins cererea procurorilor anticorupție privind încuviințarea reținerii și arestării preventive a acestuia într-un nou dosar de corupție.
Sebastian Ghiță a fost pus sub control judiciar de către procurorii DNA. Oamenii legii au stabilit cauțiunea la 13 milioane de euro.
În acest dosar, Ghiță este acuzat de dare de mită, folosire de informații care nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la informații, șantaj, cumpărare de influență și conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.
Cel mai probabil procurorii vor institui noi măsuri preventive și asiguratorii asupra deputatului și proprietăților sale.
În același dosar au fost arestați preventiv procurorii Liviu Tudose și Aurelian Mihăilă, fostul subsecretar de stat în MAI, Viorel Dosaru, și fostul șef al DGA Prahova Constantin Ispas.
 
 

Vezi si

Mesaje false, privind prezentarea în magazinele E.ON, transmise clienților companiei

E.ON Energie România atrage atenția asupra unor mesaje false, transmise via Whatsapp/SMS în numele companiei, …