Tuesday , November 28 2023

Boc, intrebat cum a sarbatorit: Vreme de petreceri, dupa ce plecam de la guvernare, peste 5-8-10 ani

Premierul Emil Boc a declarat, luni, întrebat cum a petrecut de ziua sa de naştere, c\ vreme de petreceri va fi când va pleca de la guvernare, precizând c\ acest lucru se va întâmpla peste 5-8-12 ani.
“E o zi obişnuit\, ca şi toate celelalte. Am primit flori. Vreme de petreceri, dup\ ce vom pleca de la guvernare, atunci e vreme de petreceri, deocamdat\ avem de munc\. Ca s\ fiu bine înţeles, despre vremea plec\rii de la guvernare, este acolo, peste 5-8-12 ani”, a precizat Emil Boc, înainte de a intra la şedinţa BPN a PDL.
Majoritatea membrilor din conducerea PDL i-au urat premierul Boc, înainte de a intra la aceast\ şedinţ\, “La mulţi ani!”, s\n\tate şi putere de munc\.
Ministrul de Interne, Vasile Blaga, i-a urat premierului s\ aib\ rezultate cât mai bune la guvernare. “Flori i-am trimis de dimineaţ\ domnului prim-ministru şi i-am spus şi «La multi ani!» înainte de şedinţa coaliţiei”, a precizat Blaga.
Ministrul Dezvolt\rii Regionale şi Turismului, Elena Udrea, i-a urat lui Boc s\-i reuşeasc\ toate proiectele de prim-ministru pe care le are “şi s\ fie şi fericit”.
Sulfina Barbu, deputat PDL, a precizat c\ i-a transmis lui Boc “La mulţi ani!” şi putere de munc\, deoarece acesta are nevoie de aşa ceva.
Tot putere de munc\ şi mult\ s\n\tate i-a urat şi Gheorghe Flutur, dar şi vicepreşedintele PDL Raluca Turcan.
Premierul Emil Boc a împlinit, luni, 44 de ani.

Vezi si

Gorghiu: Fugarilor li se va adăuga o nouă pedeapsă pentru o infracțiune asimilată celei de evadare

Fugarilor li se va adăuga o nouă pedeapsă la cea existentă, între 6 luni și …