Saturday , December 3 2022

Becali ramane cu cele 6 luni de inchisoare in plus in dosarul Valiza

becali

Tribunalul Constanta a respins, miercuri, contestatia facuta de Gigi Becali la executarea pedepsei in dosarul Valiza, judecatorii hotarand ca acesta ramane cu sporul de pedeapsa de 6 luni.
Decizia nu este definitiva, ea putand fi contestata de avocatii lui Becali la Curtea de Apel Constanta, informeaza Realitatea TV.
Gigi Becali a cerut sa i se elimine cele 6 luni primite ca spor de pedeapsa in dosarul Valiza, avocatii sai sustinand ca faptele nu mai sunt incriminate in noul Cod Penal.
Mai mult, latifundiarul a cerut si returnarea unei parti din banii confiscati.
In luna mai, Gigi Becali era increzator in sansele sale.
“Fac o contestatie la executare la Valiza, iar faptele se descontopesc. Raman astfel fara 6 luni de la contopire. Ramane Becali cu trei ani… Apoi, mai muncesc doua, trei luni, mi se scade pedeapsa si de aici. O sa scriu o carte religioasa si inca una de sport, iar din cei doi ani ramasi mai scad inca sase luni. Si peste sase luni ies si cu asta basta”, a declarat atunci Becali.
In plus, patronul Stelei are si un plan de rezerva, prin care ar urma sa fie eliberat de CEDO.
“Peste doua saptamani, face Dumnezeu un semn si CEDO ma elibereaza pe regim de urgenta. Avocatii habar n-au. E un articol, numarul trei, ca nu poti sa tii omul bolnav grav in puscarie. Iar eu am certificat medical. CEDO va obliga statul roman sa ia masuri”, a completat Becali.
Gigi Becali ispaseste o pedeapsa de trei ani si jumatate de inchisoare in dosarul Valiza, dupa ce a fost incarcerat in luna mai a anului trecut.

Vezi si

Oficial: Olanda acceptă aderarea României şi Croaţiei la spaţiul Schengen, dar nu şi pe cea a Bulgariei

Guvernul olandez a decis că va accepta aderarea României şi Croaţiei la spaţiul Schengen, dar …