Friday , October 7 2022

Basescu linisteste apele din Romania: "Nu ar trebui folosit cuvantul criza. Bursele isi vor reveni"

Dupa ce s-a intalnit cu reprezentantii celor mai importante institutii fiscale din Romania, BNR si Consiliul Fiscal, precum si cu premierul si cu ministrul Finantelor,  la Palatul Cotroceni, presedintele Traian Basescu a sustinut o declaratie de presa in care a dat asigurari ca Romania nu are inca de ce sa se teama.
Inca de la inceputul declaratiei de presa, presedintele Traian Basescu s-a aratat nemultumit de faptul ca unele publicatii si televiziuni din Romania au prezentat aceasta intalnire de la Cotroceni ca fiind una “de criza”.
Seful statului a subliniat faptul ca, deocamdata, acest cuvant este exagerat, deoarece, in momentul de fata asistam DOAR la o reactie a pietelor internationale la retrogradarea calificativului de tara al SUA.
“Probabil ca in zilele urmatoare se va conforma aprecierea pe care o fac, printr-o revenire a burselor, atat in SUA, cat si in Europa.” – a spus presedintele Romaniei.

Vezi si

Premiul Nobel pentru Pace 2022: Un activist din Belarus și două organizații pentru drepturile omului din Rusia și Ucraina

Ales Bialiatski, avocat pentru drepturile omului din Belarus, organizația rusă pentru drepturile omului Memorial și …