Sunday , December 4 2022

Avion prabusit in Oceanul Indian: Avertismentul autoritatilor malaeziene

rude victime

Malaezia a avertizat ca este posibil sa nu se afle niciodata ce s-a intamplat cu adevarat cu avionul companiei Malaysia Airlines disparut de pe radar la 8 martie, cu 239 de persoane la bord.
Seful politiei malaeziene a aratat ca operatiunea de investigare a soartei aparatului de zbor “ar putea dura la nesfarsit”, scrie BBC.
Khalid Abu Bakar a aratat ca ancheta politiei poate continua la nesfarsit. “Trebuie sa lamurim toate detaliile”, a declarat acesta.
Si “la sfarsitul anchetei s-ar putea sa nu stim cauza reala. S-ar putea sa nu aflam nici motivul acestui incident”, a avertizat acesta.
Bakar a adaugat ca politia a “eliminat” toti pasagerii investigati in legatura cu patru piste: deturnarea, sabotajul, problemele personale si pshihologice.
Khalid Abu Bakar a precizat ca s-au facut peste 170 de interviuri cu rudele pilotilor si echipajului avionului Boeing 777. Pana si mancarea si bagajele transportate in avion au fost verificate pentru a elimina din ancheta pista sabotajului.
Malaezienii au dedus, pe baza datelor preluate de sateliti, ca avionul s-a prabusit deasupra Oceanului Indian.
In pofida mai multor rapoarte privind depistarea de obiecte plutind in Ocean, ce ar putea fi ramasite ale avionului, pana acum operatiunile de cautare nu au scos la iveala nimic concret cu privire la soarat aparatului de zbor Boeing 777.
Avionul companiei Malaysia Airlines a decolat din Kuala Lumpur cu 239 de persoane la bord in directia Beijing in 8 martie si a disparut de pe radarele civile din Malaezia la circa 40 de minute dupa decolare. A fost declansata o ampla operatiune de cautare in care sunt implicate 26 de tari.

Vezi si

VIDEO – „Cel mai tranzitat buștean din Piatra Craiului”. Aproape întreaga faună sălbatică a României, surprinsă de o cameră montată în pădure

O cameră de supraveghere montată într-un luminiș în munții Piatra Craiului, unde sunt mai mulți …