Tuesday , November 29 2022

Argentina a anulat amicalul cu România

Federaţia de Fotbal din Argentina anunţă că amicalul de lux pe care România trebuia să-l dispute pe 10 august, pe noul stadion National Arena a fost anulat! Purtătorul de cuvânt al FRF, Paul Zaharia, a declarat pentru realitatea.net că Federaţia nu a fost anunţată despre această decizie şi că în cazul în care vor fi informaţi despre anularea sau nu a amicalul vor anunţa.
Asociaţia de Fotbal din Argentina (AFA) a anunţat, luni seară, pe site-ul oficial, că a decis suspendarea meciului amical cu România, programat la 10 august, la Bucureşti, după demiterea selecţionerului Sergio Batista.
“După o discuţie telefonică între Sergio Batista şi preşedintele AFA, Julio Grondona, Batista a lăsat la latitudinea Comitetului Executiv decizia privind activitatea sa la conducerea echipei naţionale. Astfel, Comisia Naţională de Selecţie a decis rezilierea contractului lui Sergio Batista şi suspendarea meciului amical cu România, din luna august”, a anunţat AFA, pe site-ul oficial.
Meciul amical România – Argentina era programat la 10 august, la inaugurarea Arenei Naţionale.

Vezi si

Romsilva a vândut 1,63 milioane mc de lemn de foc pentru populație, cu 26% mai mult decât anul trecut. Încă 400.000 mc, disponibili până la finele anului

Regia Naţională a Pădurilor (RNP) – Romsilva a vândut, în primele 10 luni ale acestui …