Tuesday , September 27 2022

Ambasadorul SUA, reactie in scandalul Antenelor: ANAF recupereaza bunuri furate de la poporul roman

klemm

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, a vorbit pentru prima data, marti, despre scandalul evacuarii Antenelor. Diplomatul american considera ca “ANAF doar a actionat pentru a pune in aplicare o hotarare judecatoreasca definitiva”.
“Sunt de acord cu prim-ministrul Ciolos, ca actiunea ANAF nu a influentat dreptul Antenei de a emite. ANAF doar a actionat pentru a pune in aplicare o hotarare judecatoreasca definitiva emisa de mult timp de recuperare a unor bunuri obtinute prin acte de coruptie si furate de la poporul roman”, se arata intr-un raspuns al ambasadorului la o intrebare adresata de un utilizator de Facebook, intr-o discutie online cu cetatenii romani, pe reteaua sociala.
Hans Klemm a fost intrebat, in cadrul discutiei pe Facebook cu romanii, daca este sanatos pentru tara noastra scandalul in care este implicata o institutie a statului, ANAF, pe de o parte, si un trust de presa privat, pe de alta parte.
“O pozitie in scandalul ANAF-Intact? Deja ANAF a demontat cu documente toate manipularile A3. Ce parere aveti, este sanatos pentru Romania in contextul geo-politic actual?”, este intrebarea la care a raspuns Hans Klemm.
Comentariile ambasadorului Statelro Unite vin in contextul in care scandalul dintre Antena 3 si ANAF a luat amploare. De cand echipele Fiscului au notificat televiziunile lui Dan Voiculescu asupra faptului ca trebuie sa evacueze birourile, jurnalistii Antena 3 s-au scandalizat pe post, dar si la protestul oraganizat saptamana trecuta in Piata Constitutiei.
Numerosi senatori au sarit in apararea postului TV, ba chiar l-au chemat in plen pe premierul Dacian Ciolos sa dea explicatii pentru modul “abuziv” in care au actionat echipele ANAF.
“O institutie a statului aflata in subordinea guvernului a decis sa aplice o hotarare judecatoareasca. Nu este vizata activitaea jurnalistilor, posturile nu isi pierd licentele de emisie”, le-a spus prim-ministrul senatorilor, adaugand totusi ca i se pare condamnabil modul in care s-au comportat inspectorii Fiscului.

Vezi si

Inspectorii școlari generali, convocați la minister: Vor fi asigurate condiții în sezonul rece

Ministrul Educației Sorin Cîmpeanu a convocat luni la minister inspectorii generali școlari din țară pentru …

One comment

  1. dar de la firma aia americana,imi este rusine sa-i pronunt numele,carea furat miliarde de dolari din autostrada transilvania,cand isi va recupera poporul roman banii sau americanii au tot dreptul sa fure din romania sub patronajul ambasadorului american