Saturday , December 3 2022

40 de câini au murit în chinuri, într-un incendiu care a cuprins adăpostul în care aceştia se aflau

Un puternic incendiu a izbucnit marti la adapostul pentru caini vagabonzi al Danyflor de la marginea Timisoarei, dupa groapa de gunoi de la Parta. 4o de caini au murit in chinuri groaznice.

sursa foto: opiniatimisoarei.ro
sursa foto: opiniatimisoarei.ro
Angajatii au observat fumul care iesea din acoperisul uneia dintre cladiri, au intrat in panica si au chemat de urgenta in ajutor pompierii, scrie opiniatimisoarei.ro. Ingrijitorii au deschis imediat custile padocurilor si au eliberat o parte din caini in curtea interioara a adapostului.
Pompierii au intervenit cu mai multe echipaje sa stinga flacarile care cuprinsesera niste ateliere dintr-o hala, iar de acolo, valvataia s-a extins la vestiare si depozitul de alimente.Acoperisul a ars pe o suprafata de 200 mp.
40 de animale care se aflau in hala unde a izbucnit focul nu au mai putut fi salvate. “S-a aprins focul de la ateliere, in zona unde sunt vestiare. De la acoperis s-a extins si a mers pana in capat la depozitul de alimente. O parte din alimente am reusit sa le scoatem, o parte au ars. Este foarte urat, acoperisul a ars tot. Au fost deschise usile de la custi si cainii sunt in regula. O sa vedem la sfarsit de tot cand o sa facem numaratoarea si o sa-i repartizam. Avem vreo 360 de caini in adapost, pe hale erau undeva la 60 – 70 de caini“, a declarat, pentru opiniatimisoarei.ro, Ionel Puscas, seful societatii de ecarisaj Danyflor.
 
 

Vezi si

Oficial: Olanda acceptă aderarea României şi Croaţiei la spaţiul Schengen, dar nu şi pe cea a Bulgariei

Guvernul olandez a decis că va accepta aderarea României şi Croaţiei la spaţiul Schengen, dar …

One comment

  1. EUTANASIATI MAIDANEZII

    Maidanezii au primit exact ce au meritat