Friday , April 26 2024

Vezi ce prieten l-a tradat pe Mitica Dragomir la DNA

Surpriză de proporţii în fotbalul românesc: Dumitru Dragomir va fi reclamat la DNA de unul dintre cei mai buni prieteni ai săi, Marian Iancu. Patronul lui Poli Timişoara s-a supărat pe şeful LPF după ce Laszlo Sepsi a primit drept de joc pentru FCM Tg. Mureş.

“Provoc LPF, ca făptuitor, prin preşedintele Dumitru Dragomir, care ne-a trădat în urma unei slăbiciuni de moment, probabil din cauză că se simte încolţit, să producă dovada că există o astfel de hotărâre din partea TAS, cum că Laszlo Sepsi a câştigat şi i s-au dat drepturile cerute de avocaţi. Dacă nu fac asta, le transmit că tot ceea ce vor răspunde public voi folosi în plângerile civile şi penale pe care le voi face. Au posibilitatea să producă o dovadă pe care noi nu o avem. Vreau hotărârea care să îi dea dreptate lui Laszlo Sepsi! Nu interpretări, nu puncte de vedere juridice! Dacă nu există dovada, vor suporta rigorile legii!”, a ameninţat Marian Iancu la Radio Sport Total FM.

“Cred că Dragomir ne-a pedepsit, înregistrîndu-l pe Sepsi, ţinând cont de ce vor face fanii Timişoarei şi ai celor de la UTA, protestând împotriva sa”, a adăugat Marian Iancu.

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …