Friday , April 26 2024

Veste buna pentru fotbalul din Bănie. CRAIOVA în LIGA I

csu craiova

CSU Craiova a primit o veste excelentă de la UEFA: gruparea din Bănie are dreptul de a promova în Liga I, deşi s-a înfiinţat anul trecut şi a fost înscrisă direct în Liga a II-a.

Ion Geolgău, directorul general al clubului, susţine că UEFA ar fi dat undă verde promovării şi urmează să înştiinţeze oficial şi FRF.

“Am aflat că, de la UEFA, pe calea undelor, s-a primit OK-ul. Este o veste foarte bună: UEFA acceptă echipele nou afiliate să urce din primul an în eşalonul superior. Aşa că urmează să primim şi scris. Bănuiesc că FRF a trimis pachetul complet şi comisiile abilitate UEFA au analizat dosarul şi au dat undă verde promovării. Atîta timp cît s-a votat în plen la Adunarea Generală acordarea oraşlui Craiova un loc, nu înţeleg de ce după doi sau trei ani de zile îşi aduc aminte că noi am fost reînfiinţaţi anul trecut. Noi am primit un green-card pentru ce a reprezentat Craiova de-a lungul timpului în fotbalul românesc”, a declarat Ion Geolgău la Digi 24 Craiova.

“FRF trebuie să primească o adresă de la UEFA şi trebuie să o facă publică pe site. Ei au avut toată corespondenţa. Nici nu îmi fac probleme, atîta timp cît dosarele noastre de afiliere şi de licenţiere sînt beton din punct de vedere juridic”, a mai spus Geolgău.

 

 

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …