Saturday , April 27 2024

Un fotbalist roman s-a transferat la Inter Milano

george puscas

George Puşcaş, atacantul în vârstă de doar 17 ani al lui Liberty Oradea, a fost transferat la Inter Milano.

George Puşcaş, care evoluează pe postul de atacant şi a fost crescut şi format la CF Liberty Oradea, fiind împrumutat în ultimul an la FC Bihor, a semnat înţelegerea cu echipa italiană, care va intra în vigoare de la 1 iulie, atunci când va începe următorul sezon fotbalistic, anunţă ebihoreanul.ro.

Născut pe 8 aprilie 1996, George Puşcaş este căpitanul echipei naţionale U17 a României, selecţionată la care este golgheter.

Puşcaş a fost la Milano însoţit de părinţi, directorul sportiv al CF Liberty, Cătălin Sărmăşan, şi agentul de jucători Piedro Chiodi, cel care a intermediat acordul dintre cele două părţi.

De altfel, pentru jucător a mai existat o opţiune serioasă de transfer şi către clubul englez Arsenal Londra, dar în cele din urmă Liberty a optat pentru Inter Milano.

“Faptul că un băiat de la Liberty a ajuns la Inter Milano nu numai că ne bucură, dar ne şi motivează şi ne obligă pe toţi, cei care facem parte din proiectul Liberty. Personal sper să fie începutul unui drum frumos, atât pentru George Puşcaş, cât şi pentru CF Liberty. Cu ocazia aceasta îi felicit pe antrenorii care au lucrat cu el de-a lungul timpului”, a declarat Stelian Farcău, coordonatorul Academiei Liberty.

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …