Sunday , April 28 2024

Un actionar de la Dinamo suspecteaza blat la Dinamo-Steaua

Acţionarul dinamovist Ionuţ Negoiţă a făcut o afirmaţie cel puţin dubioasă după Steaua-Dinamo 3-1. Negoiţă a dat de înţeles că nu toţi dinamoviştii şi-au dorit victoria în derby-ul cu Steaua!

“Sunt convins că o bună parte dintre jucătorii noştri şi-au dorit să câştigăm, dar asta este!”, a declarat Ionuţ Negoiţă, care a dat de înţeles, astfel, cu nu toţi jucătorii lui Dinamo au jucat pentru victorie. Suspiciunile se îndreaptă spre unii dintre jucătorii impresariaţi de fraţii Becali.

Ionuţ Negoiţă a intrat în direct prin telefon la Dolce Sport (VIDEO) şi a acuzat faza la care Steaua a primit penalty.

“Au fost peste noi pe final de meci, au fost ceva greşeli prin careu, un jucător a tot încercat să obţină penalty. Acel penalty a fost inventat, asta este. S-a încheiat cu victorie pentru ei, nu pot decât să-i felicit şi mergem mai departe. Cine nu ştie să piardă nu ştie să câştige. Pe noi ne interesează să câştigăm cât mai multe puncte. Acest meci era important şi din alte puncte de vedere, dar de mâine ne concentrăm pe ce urmează şi încercăm să obţinem un loc cât mai bun”, a spus Ionuţ Negoiţă la Dolce Sport.

Vezi si

Aur sau argint? Suceveanca Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de Box de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat joi, 25 aprilie, în finala categoriei 54 kg a …