Tuesday , May 24 2022

Tatarusanu isi tortura antrenorul: “Plangea, saracul, din cauza lui”

Ciprian Tatarusanu se dovedeste, pe zi ce trece, un adevarat tartor in vestiarul Stelei.

Dupa ce in ultimele zile au iesit la iveala episoade in care ii lua peste picior pe Ilie Stan si Helmuth Duckadam, o alta dezvaluire tulbura apele la Steaua.

Tatarusanu avea o relatie extrem de dificila si cu antrenorul cu portarii Dumitru Costica, pe care il acuza ca nu stia sa-l pregateasca.

Ajuns la capatul rabdarii, Costica a plans din cauza tratamentului la care era supus.

“Tatarusanu s-a aratat tot timpul nemultumit de exercitiile pe care i le pregatea. De multe ori il ironiza, de alte ori nu dorea sa execute, spunea ca sunt prea invechite si nu-l ajuta la nimic. Costica nu putea sa-i faca nimic, degeaba a vorbit si cu Ilie. Saracul, a plans din cauza lui Ciprian cand i-a spus lui Ilie ce fel de probleme are”, a declarat o sursa din cadrul clubului Steaua pentru Onlinesport.

In plus, chiar daca s-a impacat cu Gigi Becali si si-a salvat locul la Steaua, Tatarusanu n-a ingropat securea razboiului cu Helmuth Duckadam.

In momentul in care Gigi Becali i-a cerut sa faca un pas inapoi, Tatarusanu a invocat lipsa unei clauze din contract care sa-i ceara acest lucru!

“Ok, din bun simt il salut, dar n-am nici o clauza in contract care sa ma oblige sa vorbesc cu el!”, i-a zis portarul lui Becali.

Vezi si

CN “Nicu Gane” Fălticeni a devenit campioană națională școlară la volei masculin

Echipa condusă de profesorii Alexandru Bădărau și Ionel Ciocan a cucerit medaliile de aur la …