Saturday , April 27 2024

STEAUA s-a calificat în finala Cupei României. 3-1 cu Petrolul

steaua-petrolul

STEAUA a câştigat cu scorul de 3-1 returul cu Petrolul Ploieşti, din semifinalele Cupei României, meci disputat joi seara, pe Arena Naţională. Roş-albaştrii s-au calificat în finală cu scorul general de 4-1.

Finala Cupei României se va disputa anul acesta pe 31 mai şi le va opune pe Universitatea Cluj şi Steaua. “Şepcile roşii” revin în finală după o pauză de 50 de ani, în timp ce steliştii au jucat ultima finală de Cupa României primăvara trecută, când au pierdut trofeul la penalty-uri, în faţa Astrei Giurgiu.

Steaua a obţinut joi seara calificarea în finala Cupei României, după 3-1 cu Petrolul, scorul general cu care roş-albaştrii merg mai departe fiind 4-1.

Adi Popa, Gabi Iancu şi Cristi Tănase au fost marcatorii Stelei în partida de joi seara, în timp ce pentru ploieşteni a redus din diferenţă prin Ipso, dar trupa lui Mircea Rednic n-a mai avut resursele pentru a egala. De altfel, Steaua i-a fost net superioară Petrolului pe parcursul întregii partide, controlând mai toate momentele jocului, astfel că victoria este logică şi meritată.

 

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …