Saturday , April 27 2024

Steaua – CSU din Suceava se joacă în direct la TVR 1

Cele două formații se înfruntă vineri seară, de la ora 18.00, în Sala “Concordia” din Chiajna, într-un meci din cadrul etapei a XI-a a Ligii Naționale la handbal masculine.

CSU din Suceava înfruntă vineri seară, cu începere de ora 18.00, în direct la TVR 1, formația Steaua București, într-un meci programat în Sala “Concordia” din Chiajna, în cadrul etapei a XI-a a Ligii Naționale la handbal masculin.,

“Vom avea din nou o partidă încinsă, în fața unei echipe puternice, cu jucători valoroși. Ne așteaptă un program infernal până la finalul turului și trebuie să dăm timp de joc majorității jucătorilor pentru a gestiona cât mai bine situația”, a precizat antrenorul universitarilor Petru Ghervan.

Cu doar trei victorii în zece etape, formația suceveană ocupă în acest moment locul 10 în clasamentul, primul deasupra linia retrogradării, în vreme ce Steaua este în preajma podiumului, cu doar două înfrângeri suferite de la startul actualului sezon.

Programul etapei a XI-a:

HC Dobrogea Sud – CSM Focșani

Steaua București – CSU din Suceava

CSM Bacău – CSM București

Dinamo București – Potaissa Turda

Minaur Baia Mare – HC Buzău

CSM Alexandria – Universitatea Cluj

CSM Vaslui – Politehnica Timișoara.

CSU din Suceava mai are de disputat patru meciuri până la finalul anului, cu CSM Focșani (acasă), Dinamo București (deplasare), Universitatea Cluj (acasă) și Minaur Baia Mare (deplasare). (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Aur sau argint? Suceveanca Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de Box de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat joi, 25 aprilie, în finala categoriei 54 kg a …