Sunday , May 19 2024

Sporting Suceava, victorii trase la indigo

N Sporting Suceava s-a impus cu acela[i scor de 3-0 `n ambele confrunt\ri disputate `n compania celor de la FC Vaslui, `n etapa a III-a a Campionatului Na]ional de Juniori Republicani n `n schimb, LPS Suceava a cedat cu scorurile de 0-2, respectiv 0-7, `n meciurile jucate pe terenul grup\rii LPS Ia[i

Sporting Suceava a c=[tigat ambele confrunt\ri disputate la finele s\pt\m=nii trecute `n compania grup\rii FC Vaslui, `n cadrul etapei a III-a a Campionatului Na]ional de Juniori Republicani.
~n meciul rezervat grupelor de Juniori A, forma]ia sucevean\, condus\ de pe margine de Aurel Constantin s-a impus `n fa]a vasluienilor cu scorul de 3-0, gazdele asigur=ndu-[i prima victorie din actuala stagiune `nca din repriza `nt=i, la finalul c\reia aveau un avantaj de dou\ reu[ite, printr-un gol semnat de Pav\l [i un autogol al oaspe]ilor. ~n repriza secund\, sucevenii au mai inscris o dat\, `nchiz=nd tabela la 3-0.
Rezultatul a fost tras la indigo `n jocul destinat Juniorilor B, unde, dup\ o prim\ repriz\ alb\ Sporting Suceava a `nvins pe FC Vaslui cu acelasi scor de 3-0, gra]ie golurilor semnate de Pustiu, Nichitoaia [i Colesniuc, ultima reu[ita venind `n condi]iile `n care echipa preg\tit\ de Ciprian Anton a evoluat din minutul 70 cu un juc\tor mai pu]in pe teren, dup\ eliminarea lui Prichici.
~n schimb, cealalt\ echip\ local\ `nscris\ `n competi]ie, LPS Suceava, a pierdut ambele meciuri disputate pe terenul grup\rii LPS Ia[i. Astfel, `n partida Juniorilor A, forma]ia lui Ovidiu Murariu a fost `nvins\ cu un sec 0-2, `n timp ce trupa preg\tit\ de Ovidiu C\ld\ru[ a cedat confruntarea de la Juniori B, cu un neverosimil scor de 0-7.
~n etapa urm\toare, programata duminic\, LPS Suceava va primi pe terenul “1 Mai” din cartierul I]cani vizita grup\rii ACS Ceahl\ul Piatra Neam], `n timp ce Sporting Suceava se va deplasa `n fieful celor de la LPS Boto[ani. (D\nu] CHIDOVE})

N Rezultatele etapei a III-a (Juniori A):

LPS Bac\u – LPS Boto[ani     2-1
FC Boto[ani – CS{ Boto[ani     2-3
CS{ T=rgu Neam] – FC Ceahl\ul    0-5
LPS Piatra Neam] – LPS Roman     1-4
LPS Ia[i – LPS Suceava         2-0
Sporting Suceava – FC Vaslui     3-0
Noua Genera]ie Ia[i – Poli Ia[i (am=nat)

N Rezultatele etapei a III-a (Juniori B):

LPS Bac\u – LPS Boto[ani     3-3
FC Boto[ani – CS{ Boto[ani     0-5
CS{ T=rgu Neam] – FC Ceahl\ul    1-1
LPS Piatra Neam] – LPS Roman     0-8
LPS Ia[i – LPS Suceava         7-0
Sporting Suceava – FC Vaslui     3-0
Noua Genera]ie Ia[i – Poli Ia[i (am=nat)

Vezi si

VIDEO. Box: Ucraineanul Oleksandr Usik l-a învins Tyson Fury și a unificat centurile la categoria grea

Oleksandr Usik l-a învins la puncte pe britanicul Tyson Fury, într-un meci care a avut …