Saturday , April 27 2024

Simona Halep, suspendată provizoriu, apare în mod surprinzător pe lista de înscrieri la US Open 2023

Simona Halep a apărut pe lista de înscrieri publicată de organizatorii US Open 2023, deși este încă suspendată provizoriu, la puțin timp după evenimentul de anul trecut. După două probe, i-au fost găsite substanțe interzise, ceea ce a dus la suspendarea automată din circuitul WTA.

Simona Halep a promis că va lupta pentru a-și reabilita numele și a pornit o luptă lungă pentru a-și dovedi nevinovăția. Demersurile continuă, după ce audierile sale au fost amânate de mai multe ori, ceea ce a dus la o ieșire publică a româncei, în care a declarat că întregul proces este o vânătoare de vrăjitoare. Recent au apărut știri despre audierile care au avut loc în cele din urmă și se pare că urmează o decizie a forurilor abilitate.

Mulți profesioniști din comunitatea tenismenilor au garantat pentru Halep și pentru abordarea ei în tenis, deși lucrurile s-au complicat și mai mult atunci când a fost acuzată de o altă infracțiune după ce pașaportul ei biologic a prezentat unele nereguli. A fost un deznodământ teribil pentru Halep, multe voci sugerând că acesta ar putea fi sfârșitul carierei sale în tenis.

Veștile recente indică un rezultat pozitiv, deoarece Halep a postat miercuri pe rețelele de socializare, apărând atrenându-se pe un teren de tenis, ceea ce a provocat rumoare în comunitatea tenismenilor

Tot miercuri, numele ei a apărut neașteptat pe lista de înscrieri la US Open 2023, deși luni nu era încă acolo. Alături de numele ei, organizatorii au marcat cu o stea statutul ei de jucătoare suspendată.

Toate aceste mișcări îi fac pe fani să spere că în curând vor apărea vești despre o posibilă revenire a ei.

Prezența ei pe lista de înscrieri și faptul că se antrenează sugerează posibilitatea ca audierile să fi decurs în favoarea ei.

O eventuală veste pozitivă pentru Simona Halep ar putea face ca ea să nu iasă din clasamentul WTA, absența de la ultimul turneu la care a participat anul trecut însemnând totodatăcă ea va pierde toate punctele de clasament. (Mediafax)

Vezi si

Aur sau argint? Suceveanca Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de Box de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat joi, 25 aprilie, în finala categoriei 54 kg a …