Friday , December 8 2023

Simona Halep și-a demis antrenorii, pe Daniel Dobre și Adrian Marcu

Deși a spus în urmă cu doar câteva luni că are “cei mai buni antrenori”, Simona Halep s-ar fi despărțit de Daniel Dobre și Adrian Marcu, după Australian Open.

Conform surselor Digisport, Simona i-a anunțat pe cei doi antrenori că nu vor mai continua colaborarea, acestu lucru venind după participarea la Australian Open. La Melbourne, Halep a fost însoțită de Adrian Marcu.

Simona a postat imagini din sala de fitness, acolo unde în cursul zilei de luni s-a pregătit sub îndrumarea lui Teo Cercel și a lui Alexandru Tănase.

Halep a anunțat venirea lui Adrian Marcu în luna septembrie a lui 2021 (cei doi colaboraseră și în 2013), la scurt timp după despărțirea de Darren Cahill.

Daniel Dobre a fost antrenorul Simonei atunci când sportiva a cucerit titlul de la Wimbledon (2019), iar revenirea în echipa acesteia s-a produs în mai 2021.

“Mă bucur că am cei mai buni antrenori din România în echipa mea. Sunt persoane minunate și mă simt grozav cu ei. Îmi oferă încredere și cred că acesta e cel mai important lucru pentru o jucătoare. Atunci când zâmbești, mereu ai șansa de a juca din ce în ce mai bine. Vreau să le mulțumesc”, transmitea Simona Halep pe durata Transylvania Open de la Cluj-Napoca.

Următoarele competiții la care Halep a anunțat că va participa sunt Dubai (14-19 februarie 2022) și Doha (20-26 februarie).

 

Vezi si

Meci mare joi seară la Mondialul de handbal feminin: România – Germania, de la ora 19.00

România – Germania, programat joi, de la ora 19:00, este primul meci din grupele principale …