Monday , May 13 2024

Simona Halep: “Serena mi-a zis pe podium ca vrea sa faca o poza cu viitorul numar 1 mondial, adica eu. M-am inteles excelent cu ea. M-a laudat, mi-a dat chiar si niste sfaturi

simona

Simona Halep a sustinut o conferinta de presa la revenirea in tara dupa participarea la Turneul Campioanelor de la Singapore, acolo unde a fost invinsa in finala de Serena Williams.

Chiar daca a fost invinsa in ultimul act, Simona nu regreta ca si-a jucat corect sansele in meciul cu Ana Ivanovic si a calificat-o astfel in semifinale pe americanca.

“Am luat decizia care am crezut eu ca e corecta in meciul cu Ivanovic. Sunt bucuroasa ca am putut sa joc de doua ori cu Serena Williams, chiar daca am pierdut in finala”, a spus Simona Halep.

Simona a dezvaluit apoi ca s-a inteles excelent cu Serena Williams, dar ca n-a schimbat niciun cuvant cu Maria Sharapova.

“Serena mi-a zis pe podium ca vrea sa faca o poza cu viitorul numar 1 mondial, adica eu. M-am inteles excelent cu ea, e o persoana minunata. M-a laudat, mi-a dat chiar si niste sfaturi… In schimb, n-am vorbit deloc cu Maria Sharapova. Ea nu prea vorbeste cu celelalte tenismene”, a mai declarat tenismena noastra.

In ceea ce priveste continuarea colaborarii cu antrenorul belgian Wim Fissette, tenismena noastra sustine ca inca n-a luat o decizie: “Nu stiu daca voi continua colaborarea cu Wim Fissette. Voi vedea dupa vacanta”.

A fost ultimul turneu disputat in acest an de Simona Halep, care incheie anul pe locul 3 in ierarhia WTA.

Declaratiile Simonei:

ora 12:39 – Conferinta de presa a luat sfarsit.

– Nu am decat cuvinte de laude despre Serena. S-a comportant excelent cu mine.

– Cum a fost noaptea dupa victoria cu Serena? M-am bucurat mult, dar doar pentru cateva ore, pentru ca urma meciul cu Ivanovic.

– Am primit un mesaj de felicitare de la Gigi Becali.

– Nu am vorbit cu Sharapova. Ea nu prea vorbeste cu celelelate jucatoare. Am vorbit cu restul, doar cu Sharapova si Bouchard n-am avut nicio conversatie.

– Ma bucur ca au fost multi romani care m-au sustinut la Singapore. E deosebita sa vezi atati oameni care te sustin.

– Nu stiu nimic de o masina oferita de Ion Tiriac. Cred ca a fost o gluma.

– Dupa acest turneu am invatat sa nu mai am asa mari emotii. Voi incerca sa iau fiecare meci ca si cum ar fi in primul tur.

– Dupa vacanta ma voi duce intr-un cantonament la munte, pentru a pregati noul sezon.

– Nu stiu inca daca voi continua cu Wim Fissette. Voi lua o decizie dupa vacanta.

– Serena mi-a zis pe podium ca vrea sa faca o poza cu viitorul numar 1 mondial, adica eu.

– Nu mai joc niciun meci in acest an. Voi face o pauza, iar apoi incepe antrenamentele pentru viitorul sezon.

– Am capatat mai multa incredere dupa victoria cu Serena. Sunt increzatoare ca o pot invinge si pe viitor.

– Am luat decizia care am crezut eu ca e corecta in meciul cu Ivanovic. Sunt bucuroasa ca am putut sa joc de doua ori cu Serena Williams, chiar daca am pierdut in finala.

– Primul meci cu Serena a fost mai OK pentru mine pentru că am fost mult mai proaspătă. Am şi surprins-o, cred eu, pentru că nu mă ştia, nu am jucat deloc anul acesta şi probabil a fost o surpriză pentru ea. Apoi am avut meciuri mai grele, în care am servit foarte bine, iar braţul meu a cam cedat în finală. La meciul cu Ana Ivanovici am făcut lucrurile aşa cum mi s-au părut normale, am jucat să câştig, dar nu am făcut-o şi a fost să fie să mă întâlnec din nou cu Serena în finală, ceea ce nu a fost rău, dar nici bine. A fost un meci foarte mare pentru mine să câştig cu ea, dar nu îseamnă totul în cariera mea. A fost doar un meci, o zi. În finală m-a bătut, dar faptul că am reuşit şi eu să o înving îmi dă încredere multă că pot să ajung la un nivel şi mai înalt.

ziare.com

Vezi si

Superliga: Voluntari și FC U Craiova retrogradează după ultima etapă. Poli Iași se salvează, Dinamo și Botoșani merg la baraj 

Voluntari și FC U Craiova 1948 au retrogradat în Liga 2. Ilfovenii au pierdut pe …