Sunday , April 28 2024

Simona Halep, infrangere usturatoare la Doha: A pierdut cu numarul 118 WTA!

halep

Simona Halep a inregistrat o infrangere usturatoare in turul al doilea de la Doha, fiind invinsa de jucatoarea aflata pe locul 118 in clasamentul WTA.

A patra jucatoare a lumii a cedat in fata rusoaicei Elena Vesnina in trei seturi, scor, 7-6, 4-6, 1-6, dupa doua ore si 20 de minute de joc.

Constanteanca in varsta de 24 de ani a inceput partida dornica sa demonstreze ca eliminarea de la Dubai nu a fost decat un accident si avea in fata o adversara mai mult decat abordabila.

Vesnina jucase doua meciuri in calificari pentru a ajunge pe tabloul principal de la Doha, iar in primul tur a avut o adversara deloc usoara, pe frantuzoaica Garcia.

Cu toate acestea, Vesnina a reusit sa ii dea o replica remarcabila Simonei in primul set, inclinandu-se abia in tiebreak.

Setul secund a inceput cu o cadere drastica de forma a rusoaicei, care i-a permis lui Halep sa se desprinda la 4-1. Din acest moment Vesnina s-a dezlantuit, reusind sa egaleze si mai apoi sa castige al doilea set.

“Decisivul” nu a avut practic istoric, numarul 118 WTA zburdand pe teren in fata unei Simona Halep care nu a avut replica la loviturile sale.

Rusoaica s-a impus astfel cu 6-1 si o trimite acasa pe Simona, care va incerca luna viitoare sa isi apere titlul la Indian Wells in cea mai slaba forma din ultimii ani.

Vezi si

FCSB e noua campioană a României la fotbal 

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, …