Friday , April 26 2024

Simona Halep, eliminata de Pliskova in semifinale la Miami, pierde sansa de a reveni pe locul intai

Simona Halep a fost eliminata, vineri dimineata, de Karolina Pliskova in semifinalele turneului WTA de la Miami.

Sportiva ceha s-a impus cu scorul de 7-5, 6-1 la capatul unei partide intrerupta de mai multe ori din cauza averselor de ploaie.

Inceput cu o intarziere de 45 de minute fata de ora prevazuta, meciul dintre Simona Halep si Karolina Pliskova a avut un start echilibrat, iar cele doua tenimene au mers cap la cap pana la scorul de 3-3, moment in care jocul a fost intrerupt pentru o ora, din cauza ploii.

La revenirea pe teren, jocul a parut ca si-a pierdut din intensitate, iar Simona s-a distantat la 5-3 si a servit pentru castigarea primului set la scorul de 5-4. Din acel punct, ceva s-a rupt, insa, in jocul reprezentantei noastre, iar jucatoarea din Cehia a revenit fantastic.

Nici macar interventia lui Daniel Dobre n-a oprit caderea Simonei, iar Pliskova, din ce in ce mai increzatoare in joc, si-a adjudecat primul set cu 7-5.

Setul doi a fost practic fara istoric, jucatoarea aflata pe locul 5 in clasamentul WTA castigand toate cele 5 game-uri disputate inainte ca partida sa fie din nou intrerupta de ploaie si amanata pentru vineri seara.

Revenite pe teren la scorul de 5-0, cele doua au mai castigat cate un game fiecare, suficient pentru ca Pliskova sa mearga in finala cu Ashleigh Barty.

ziare.com

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …