Wednesday , May 1 2024

Simona Halep debuteaza la Miami cu o victorie spectaculoasa

halep-miami

Simona Halep a inceput cu dreptul turneul de la Miami, dotat cu premii in valoare de 6.8 milioane de dolari, dupa ce a obtinut o victorie superba in fata rusoaicei Daria Kasatkina, scor 6-3, 7-5.

Primul set al meciului dintre Simona si jucatoarea de pe locul 36 WTA a avut o desfasurare spectaculoasa. Halep a facut patru break-uri, si-a pierdut serviciul de doua ori, insa a reusit sa se impuna cu 6-3.

In setul secund, experienta superioara a Simonei si-a spus si mai mult cuvantul, desi au fost ceva emotii. Simona a avut 5-2, a fost egalata, dar apoi si-a recapatat increderea si a obtinut calificarea.

In turul trei, Simona o va intalni in turul trei pe nemtoaica Julia Goerges, locul 66 WTA, care a invins-o pe Samantha Stosur, a 26-a favorita, scor 3-6, 6-1, 6-4.

Cele doua sportive s-au intalnit de doua ori pana in prezent, scorul find egal, 1-1. Victoria nemtoaicei dateaza insa din 2009.

Partida va avea loc cel mai probabil sambata si va fi transmisa in direct deDolce Sport.

Pentru calificarea in turul trei, Simona Halep si-a asigurat un cec in valoare de 36.170 de dolari. De asemenea, Simona are garantate si 80 de puncte WTA.

Vezi si

FC Botoșani învinge Petrolul Ploiești și iese din zona periculoasă a retrogradării

Etapa a 7-a play out-ului Superligii la fotbal masculin a consemnat ieșirea echipei FC Botoșani …