Thursday , May 16 2024

Scoala Generala Nr. 7 din Itcani va reprezenta Suceava la turneul final al Cupei Hagi

n

pu[tii condu[i de profesorul Marius P\v\luc au c=[tigat `ntrecerea destinat\ amatorilor, dup\ ce s-au impus `n final\, la loviturile de departajare, scor 5-3, `n fa]a celor de la {coala General\ Nr.9 din Obcini n `n competi]ia rezervat\ cluburilor profesioniste, c=[tig de cauz\ a avut gruparea Ceahl\ul Piatra Neam], care [i-a titlul c=[tigat anul trecut pe Areni, dup\ a `nvins `n final\, cu scorul de 1-0, gruparea CS{ Boto[ani

Ceahl\ul Piatra Neam] [i echipa {colii Generale nr.7 din I]cani sunt marile c=[tig\toare ale fazei zonale ale Cupei Hagi, competi]iee ce s-a desf\[urat, `n weekendul trecut, pe gazonul stadionului Areni. ~ncuraja]i din tribune de o inimoas\ galerie format\ din colegi, prieteni [i p\rin]i, pu[tii condu[i de profesorul Marius P\v\luc au c=[tigat `ntrecerea destinat\ amatorilor, dup\ ce s-au impus `n final\, la loviturile de departajare, scor 5-3, `n fa]a celor de la {coala General\ Nr.9 din Obcini.
Gruparea din I]cani a acaparat [i festivitatea de premiere, c=[tig=nd trei dintre cele patru premii speciale acordate de organizatori: distinc]ia pentru cea mai frumoas\ galerie, premiul pentru cel mai bun portar prin Alex Macoveiciuc [i titlul de golgheter al turneului, adjudecat de Stejarel Ferar.
Podiumul general a fost completat de echipa {colii din Ad=ncata, `n timp ce c=[tig\toarea de anul trecut, forma]ia {colii Generale Nr. 12 din cadrul LPS Suceava a fost eliminat\ `nc\ din faza optimilor de final\.
Odat\ cu c=[tigarea fazei zonale de pe Areni, echipa {colii Generale Nr. 7 din Suceava s-a calificat automat la turneul final al Cupei Hagi ce se va desf\[ura `n perioada 29 mai – 1 iunie la Timi[oara.

N Rezultatele complete din competitia [colilor:

{aisprezecimi:
{coala Nr. 1 Suceava – {coala Zvori[tea 8-9 (p)
{coala {cheia – Scoala Nr. 3 Suceava 0-6
{coala {erb\u]i – {coala Nr. 12 Suceava 5-6 (p)
{coala Nr. 11 Suceava – {coala Nr. 9 Suceava 0-1
{coala Liteni – {coala Nr. 4 Suceava 2-1
{coala Nr. 5 Suceava – {coala B\ne[ti 0-8
{coala Bosanci – {coala Nr. 10 Suceava 1-2
{coala H=n]e[ti – {coala Mitocu Dragomirnei 2-0
{coala Nr. 6 Suceava – {coala M\lini 6-0
{coala Iaslov\] – {coala F=nt=nele 1-2
{coala P\tr\u]i – {coala R=[ca 5-3 (p)
{coala Dumbr\veni – {coala Todire[ti 2-0
{coala Ipote[ti – {coala Ude[ti 3-0
{coala Ili[e[ti – {coala Dolhasca 2-0
{coala Nr. 8 Suceava – {coala Ad=ncata 1-2
{coala Gr\me[ti – {coala Zamostea 1-0
Optimi:
{coala Zvori[tea – {coala Nr. 3 Suceava 1-0
{coala Nr. 12 Suceava – {coala Nr. 9 Suceava 0-2
{coala Liteni – {coala B\ne[ti 0-2
{coala Nr. 10 Suceava – {coala H=n]e[ti 4-0
{coala Nr. 6 Suceava – {coala F=nt=nele 5-0
{coala P\tr\u]i – {coala Dumbr\veni 11-12 (p)
{coala Ipote[ti – {coala Ili[e[ti 3-4 (p)
{coala Ad=ncata – {coala Gr\me[ti 2-0
Sferturi:
{coala Zvori[tea – {coala Nr.9 Suceava 0-1
{coala B\ne[ti – {coala Nr.10 Suceava 0-1
{coala Nr. 6 Suceava – {coala Dumbr\veni 3-0
{coala Ili[e[ti – {coala Ad=ncata 0-3
Semifinale:
{coala Nr. 9 Suceava – {coala Nr.10 Suceava 3-1
{coala Nr. 7 Suceava – {coala Ad=ncata 1-0
Finala:
{coala Nr. 9 Suceava – {coala Nr. 7 Suceava 3-5 (p)

Premii speciale:
Cea mai frumoas\ galerie: {coala Nr. 7 Suceava.
Cel mai bun antrenor: Daniel Ceobanu ({coala Nr. 9 Suceava) [i Marius P\v\luc ({coala Nr. 7 Suceava).
Cel mai bun portar: Alex Macoveiciuc ({coala Nr. 7 Suceava).
Golgheterul competi]iei: Stejarel Ferar ({coala Nr. 7 Suceava).

~n competi]ia destinat\ cluburilor profesioniste, c=[tig de cauz\ a avut gruparea Ceahl\ul Piatra Neam], pu[tii condu[i de Florin Axinia reu[ind s\-[i apare titlul c=[tigat anul trecut pe Areni, dup\ ce s-au impus `n finala competi]iei, cu scorul de 1-0, `n fa]a celor de la CS{ Boto[ani, gratie unui gol marcat cu cinci minute `nainte de fluierul final al timpului regulamentar.
Gruparea de sub Pietricica [i-a adjudecat totodat\ [i trei dintre premiile speciale prin: Alex Cotun\, desemnat cel mai bun portar al turneului, David {oimaru, c=[tig\torul titlului de golgheter [i Marian Dr\ghioar\, ales cel mai bun juc\tor al `ntrecerii. Cel de-al patrulea premiu a ajuns `n vitrina celor de la CS{ Boto[ani, c\pitanul `nvin[ilor de ieri, Eduard Sandu, fiind ales cel mai tehnic juc\tor al turneului.
~n schimb, reprezentanta jude]ului Suceava la turneul zonal al Cupei Hagi a p\r\sit competi]ia rezervat\ cluburilor `nc\ din prima zi. Condus\ de pe margine antrenorul Aurel Constantin echipa celor de la LPS Suceava a terminat faza grupelor pe ultimul loc cu doar un singur punct acumulat, dup\ 1-4 cu FC Vaslui [i 0-0 cu FCM Bac\u.

N Rezultatele complete din competi]ia cluburilor:

Grupa A:
LPS Suceava – FC Vaslui 1-4
FC Vaslui – FCM Bac\u 0-1
LPS Suceava – FCM Bac\u 0-0
Grupa B:
CS{ Boto[ani – LPS Ia[i 1-1
LPS Ia[i – FC Ceahl\ul 0-8
CS{ Boto[ani – FC Ceahl\ul 0-0
Semifinale:
FCM Bac\u – CS{ Boto[ani 0-2
FC Ceahl\ul – FC Vaslui 5-4 (p)
Finala:
FC Ceahl\ul – CS{ Boto[ani 1-0

Coordonatorul turneului zonal de la Suceava, Ciprian Anton, a declarat dup\ festivitatea de premiere de ieri, c\ `ntrecerea de pe Areni s-a bucurat de un real succes, cirea[a de pe tort fiind pus\ de prezen]a lui Gheorghe Hagi. “Sunt mul]umit c\ vremea a ]inut p=n\ la urm\ cu noi [i am avut parte de jocuri atractive, f\r\ accident\ri [i cu mult fair-play ar\tat de echipele participante. A fost obositor, dar cred c\ organizatorii [i-au f\cut datoria [i pot spune c\ am avut o bucurie personal\ c\ am reusit s\-l aducem pe Hagi la Suceava”, a declarat Ciprian Anton, care `nten]ioneaz\ ca anul viitor s\ extind\ competi]ia [colilor generale la un num\r de 64 de echipe.
Edi]ia din acest an a Cupei Hagi a reunit pe gazonul stadionului Areni peste 500 de copii cu v=rste cuprinse `ntre 10 [i 12 ani. Arbitrajul jocurilor a fost asigurat de Ionu] Ignat, Marius {uhan, Andrei I]co, Marcel Irimia [i Ovidiu Vran\u, `n timp ce observatorii Cristian [i Bogdan Agafi]ei s-au ocupat cu supervizarea meciurilor, oferind presei `ntreaga statistica a turneului de la Suceava. (D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

Serena Williams va prezenta premiile ESPY de performanță în sport

Serena Williams va fi prezentatoarea ediţiei din 2024 a premiilor ESPY, în luna iulie, a …