Friday , April 26 2024

Revoluţie la Timişoara! Fanii vor să înscrie echipa în campionatul altei ţări

Suporterii Politehnicii Timişoara sunt gata de revoluţie. Vestea că echipa lor este în pericol de a nu primi licenţa pentru sezonul următor i-a înfuriat la culme, ei solicitând autorităţilor locale dezafilierea grupării “viola” de la FRF şi înscrierea în campionatul altei ţări!

Viceprimarul oraşului de pe Bega, Adrian Orza, a fost cel care a dezvăluit solicitarea suporterilor.

“Există fani care ne cer să ne dezafiliem şi să ne înscriem în campionatul altei ţări. În primul rând, nu ştiu dacă se poate aşa ceva. Mă întreb ce rost mai au lacrimile suporterilor într-un fotbal cu tot felul de lucruri de acest gen”, a declarat Adrian Orza la Sport.ro.

Marian Iancu, preşedintele formaţiei, nu a dorit să comenteze acest subiect, el declarând doar că nu este de acord cu acest demers.

Poli Timişoara este la un pas de a fi eliminată din competiţiile europene şi ar putea fi chiar retrogradată din Liga I.

Comisia de Licenţiere a Federaţiei Române de Fotbal a decis să conteste licenţa Timişoarei după decizia UEFA, iar bănăţenii riscă să fie retrogradaţi în Liga a III-a.

Bănăţenii vor afla pe 31 mai dacă vor primi licenţa pentru sezonul următor şi dacă vor putea evolua în cupele europene.

Chiar dacă vor primi licenţa, exista şi posibilitatea ca timişorenii să nu primească licenţa pentru Europa. În acest caz, FC Vaslui va merge în preliminariile Ligii Campionilor, în timp ce Gaz Metan Mediaş va prinde un loc de Liga Europa.

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …