Saturday , April 27 2024

Reghecampf, după victoria de la Tbilisi: Am fi revenit şi dacă primeam gol din penalti

reghecampf

Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, marţi seară, după victoria din meciul cu Dinamo Tbilisi, scor 2-0, că formaţia sa ar fi revenit chiar dacă gruzinii ar fi înscris din penalti la scorul de 0-0.

Deşi Steaua a câştigat cu 2-0 meciul din deplasare cu Dinamo Tbilisi, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, antrenorul Laurenţiu Reghecampf nu vede echipa deja calificată în play-off.

“Mai sunt 90 de minute de jucat. Era important să nu primim gol şi e bine că am marcat. Trebuie să jucăm la fel de serios şi în retur. Ştiam cum joacă, că sunt agresivi, că sunt foarte buni pe contraatac”, a declarat Reghecampf, la conferinţa de presă.

Tehnicianul stelist l-a lăudat pe portarul Ciprian Tătăruşanu pentru intervenţia de la penalty-ul din care Dinamo ar fi putut deschide scorul, însă s-a declarat convins că “roş-albaştrii” ar fi revenit de la 0-1. “Tătăruşanu joacă de la meci la meci tot mai bine. Dacă nu apăra penaltiul, alta era situaţia, dar sunt convins că am fi revenit şi că am fi marcat măcar un gol. Iancu (autorul golurilor Stelei, n.r.) este un fotbalist de mare valoare, foarte important pentru Steaua. I-am explicat ce trebuie să facă pe teren şi, dacă va respecta aceste chestiuni, atunci va deveni unul dintre cei mai buni fotbalişti din România”, a spus Reghecampf.

De cealaltă parte, antrenorul Dusan Uhrin Jr crede că Dinamo Tbilisi ar fi putut învigne Steaua, dacă Xisco marca din penalty, subliniind că ratarea din minutul 61 a fost “cheia” jocului. “Nu avem şanse mari, dar ne vom lupta. Trebuie să înscriem repede, asta e clar, şi vom încerca din răsputeri la Bucureşti. Pentru noi s-a terminat totul la acel penalty ratat. Steaua a marcat imedia şi am căzut, mai puteam primi 2-3 goluri pe final. Puteam să batem dacă înscriam din penalty. Acolo s-a scris istoria jocului, acolo am pierdut. Aşa este când întâlneşti echipe mari, îţi speculează orice greşeală, orice punct slab. Asta a făcut Steaua în această seară”, a spus Uhrin Jr.

Campioana României, Steaua Bucureşti, a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa gruzină Dinamo Tbilisi, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor. Golurile au fost marcat de Gabriel Iancu, în minutele 64 şi 80. În minutul 61, Ciprian Tătăruşanu a apărat o lovitură de la 11 metri executată de Xisco.

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …