Saturday , April 27 2024

Real Madrid vine la Bucuresti. Patrulater amical pe Arena Nationala

Adrian Thiess şi Mihai Craiu, organizatorii amicalului de lux Dinamo – FC Barcelona, pregătesc un nou eveniment pe care Arena Naţională îl va găzdui în vara viitoare: un turneu internaţional la care vor participa patru dintre cele mai marie echipe ale lumii.

“Se va organiza un turneu amical foarte puternic în Bucureşti peste aproximativ un an, la care vor lua parte patru echipe. Dar niciuna din România. Există o listă, de pe care vor fi alese participantele. Real Madrid va veni sigur şi rămâne ca organizatorii să se decidă, pentru celelalte trei locuri, între Liverpool, Manchester City, Arsenal, Chelsea, Milan, PSG şi Fenerbahce. Probabil vor face nişte sondaje în rândul iubitorilor fotbalului din România”, susţin surse din apropierea lui Thiess şi Craiu, conform ProSport.

Preţul biletelor la acest eveniment va fi mult mai redus decât la întâlnirea dintre Dinamo şi Barcelona, când suporterii au plătit minimum 99 de lei pentru a-l vedea pe Messi: “Cel mai ieftin tichet va costa în jurul a 40 de lei, dar cine achită acest preţ va putea vedea două meciuri! Într-o zi se vor juca semifinalele, iar în alta finala mică şi finala mare. Partidele vor începe la ora 18:15, respectiv la 20:45. Va fi un maraton al fotbalului de calitate!”.

“Evenimentul va beneficia de aportul unui sponsor foarte puternic. Este vorba despre un gigant care nu a intrat încă pe piaţa din România. Negocierile sunt într-un stadiu avansat, dar dacă, prin absurd, nu se concretizează, se va apela la o importantă companie de telefonie mobilă”, au încheiat apropiaţii celor care se vor ocupa de eveniment.

Vezi si

Aur sau argint? Suceveanca Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de Box de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat joi, 25 aprilie, în finala categoriei 54 kg a …