Friday , April 26 2024

Real Madrid invinge Barcelona pe Camp Nou

barcelona-real

Real Madrid a obtinut o victorie extrem de importanta in Primera Division, reusind sa invinga marea rivala, FC Barcelona, chiar pe Camp Nou.

“Galacticii” s-au impus cu scorul de 2-1, reusind sa revina dupa ce gazdele au deschis scorul.

Acest El Clasico a fost marcat de evenimentele pregatite de catalani pentru a-l omagia pe marele Johan Cruyff. Impunatorul stadion din Barcelona a fost acoperit o uriasa coregrafie dedicata olandezului, a existat un minut de reculegere, stricat insa de unii teribilisti, iar in minutul 14 cei aproape o suta de mii de spectatori au aplaudat in picioare.

In ceea ce priveste meciul, acesta a avut practic doua parti.

Barcelona a inceput bine, dominand inca din primele minute, iar Suarez a ratat o ocazie uluitoare in minutul 10. Madrilenii au echilibrat jocul spre finalul primei reprize, iar Benzema si-a trecut si el in cont o mare ratare.

Gazdele au deschis scorul la 10 minute dupa pauza, Gerard Pique marcand cu o lovitura de cap.

Realul a revenit insa aproape imediat, Benzema restabilind egalitatea cu o semi-foarfeca de efect din centrarea lui Kroos.

Pe finalul partiei Barca a parut ca a cazut din punct de vedere fizic, iar rivalii din capitala au inceput sa spere. Bale a inscris un gol regulamentar, anulat insa arbitru pentru un fault in atac inexistent, iar Ronaldo a “sters” transversala cu un sut din afara careului.

Madridul a primit apoi o lovitura dura, Sergio Ramos fiind eliminat dupa ce a primit al doilea galben, insa la faza urmatoare Cristiano Ronaldo a marcat golul victoriei cu un sut din sase metri.

Realul lui Zidane obtine asadar o victorie extrem de importanta, impunandu-se la Barcelona dupa patru ani.

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …