Sunday , May 19 2024

Rapidiştii şi-au propus să lege victoriile în meciul cu Dinamo II

 

Declaratii. Rapid - Tudoreanu

Fotbaliştii suceveni ţintesc trei puncte din jocul pe care îl au programat mâine, de la orele 11.00, pe stadionul Areni, în compania formaţiei secunde a lui Dinamo, în cadrul etapei a XXII-a a Ligii a II-a. “Avem toate argumentele să câştigăm. {i cred că o să reuşim asta pentru că cele trei puncte ne sunt absolut necesare”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu u fără bani de la Primărie din luna noiembrie a anului trecut, preşedintele Gabriel Clim a făcut “pe dracu-n patru” şi le-a achitat jucătorilor primele aferente victoriei cu Farul

Rapid Suceava şi-a propus să lege victoriile în campionat. Intorşi învingători de pe litoral, acolo unde în runda trecută s-au împus în faţa gazdelor de la Farul, “ceferiştii” ţintesc alte trei puncte în meciul pe care îl au programat mâine, de la orele 11.00, pe stadionul Areni, în compania celor de la Dinamo II, în etapa a XXII-a din Liga a II-a.
“Ne aşteaptă un nou meci dificil, dar presiunea parcă nu mai este atât de mare, cum a fost la Constanţa. Am pregătit foarte bine jocul cu Dinamo II, băieţii au acum un alt moral, atmosfera la echipă s-a îmbunătăţit în urma victoriei cu Farul, avem în sfârşit totul lotul de jucători la dispoziţie după multe etape, terenul este bun, aşa că avem toate argumentele să câştigăm. {i cred că o să reuşim asta pentru că cele trei puncte ne sunt absolut necesare, mai ales că este vorba de un joc împotriva unei contracandidate la retrogradare”, a declarat antrenorul sucevean Bogdan Tudoreanu, care a precizat că, deşi rapidiştii nu au mai văzut un ban de la Primărie din luna noiembrie a anului trecut, preşedintele Gabriel Clim a făcut “pe dracu-n patru” şi le-a achitat jucătorilor prima aferentă victoriei cu Farul Constanţa.
Tudoreanu nu se teme de eventualele întăriri de jucători de care ar putea beneficia Dinamo II şi speră ca Semeghin şi compania să fie susţinuţi de un public cât mai numeros la meciul de mâine, în încercarea “ceferiştilor” de a bifa prima victorie pe Areni după o secetă de aproape şase luni şi jumătate. “Nu mă interesează cu ce jucători vine Dinamo II, important este ce jucăm noi. Sperăm să vină cât mai mulţi spectatori, mai ales că vremea este frumoasă, iar băieţii au nevoie de încurajările publicului”, a mai spus antrenorul Rapidului.
In meciul tur, Rapid s-a impus în “{tefan cel Mare, cu scorul de 2-1. (Dănuţ CHIDOVE})

 

 

Vezi si

VIDEO. Box: Ucraineanul Oleksandr Usik l-a învins Tyson Fury și a unificat centurile la categoria grea

Oleksandr Usik l-a învins la puncte pe britanicul Tyson Fury, într-un meci care a avut …